click this to be awesome person

Friday, 13 January 2012

Baucar Buku RM200

Assalamualaikum.

Petang tadi Iza g UiTM jap sebab nye nak collect baucar buku RM200 yang merupakan sumbangan ataupun ihsan drpd kerajaan kpd semua pelajar. So x kira lah korang pelajar sepenuh masa ke, separuh masa ke, jarak jauh ke korang layak untuk mendapatkannya di bahagian kewangan IPT masing2. Bab IPT ni Iza x sure IPTS boleh ke tak. Tp kalau dah name nye pelajar IPTA ke IPTS ke klu ikutkan layak lah kan? Tu korang kena double check la ngan pihak yang berkaitan erk. Kang takut Iza salah bg info kang tak memasal nyusahkan org..




Baucar ni setiap satu bernilai RM50 so korang akan dapat 4 keping bagi setiap pelajar. Baucar ni x boleh rukar ngan tunai sama sekali. Dah name pun baucar buku. Kena lah beli buku kan. Yang penting beli buku yang beilmiah. Novel ke ape ke Iza x pasti samada dibenarkan atau x. So baucar ni korang leh collect bermula 10 januari - 31 Mac 2012. Selepas tarikh yang tertera kat atas ni maknenye baucar tu tak laku la klu korang nak beli buku. So kena beli buku sebelum akhir bulan Mac. So Iza akan survey buku ape yang Iza perlukan utk next sem and yang paling penting buku ape yang lecturer akan pakai waktu dalam kelas. Hrp2 sempat la sebab sem.6/2012 untuk Iza start 5 mac.



Syarat-Syarat Penggunaan Baucar Buku :

1. Sahlaku baucar ini adalah sehingga 31/03/2012
2. Baucar ini TIDAK boleh ditukar dengan WANG TUNAI
3. Baucar ini TIDAK boleh DITUKAR MILIK
4. Baucar ini TIDAK sah jika tidak ada COP RASMI sekolah/kolej/universiti
5. Baucar ini adalah hak milik Kerajaan Malaysia



So, kalau korang as a pelajar boleh lah pegi dapatkan baucar ni kat IPT masing2. Mcm Iza amek kat Ined - UiTM. Sebelum tu kena bawak ic n kad pelajar. Wakil adalah tidak dibenarkan utk mengambilnya. Sekian.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails