click this to be awesome person

Saturday, 7 January 2012

Uniform Baru My Yayang

Assalamualaikum

My yayang skrg dah bertukar uniform.
Kalau sebelum2 ni uniform die warna cokelat (dah mcm inspektor sahab dah nengoknye)
Now PPj dah tukar warna unfirom diorang kepada warna biru gelap.
Yang kelakar tu bile my yayang try malam hari tu Iza tengok dah mcm kadet polis nak g bertanding kawad kaki aje.
Kalau tambah bulu ayam yang tinggi tu kat topi die tu memang dah jadi dah... Hehe..
Jom layan gambar beliau... :p
































Sekarang ni sgt sibuk work out kat gym la, main bola la, main badminton la. Jangan sekejap je udah ye syg. Nnt elok2 badan tu nak fit terus makin bam-bam kang sbb berhenti. Anyway, how matter it is : U, I LOVE.... :)


**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails