click this to be awesome person

Tuesday, 27 December 2011

Sekadar Update

Assalamualaikum

Iza ni asal bukak je blog mesti malas nak update. Pd hal nak kate busy teramat x lah sgt. Maklumlah baru masuk keje tmpt baru so enjin baru nak warm-up kan. So keje tu on-off la nak2 hujung2 tahun ni hah. Maaf lah ye kpd reader yang asal bukak je blog ni menatap entry yang same tanpa update yang best2. Ingat nak update pasal KIK kat Melaka hari tu. Tp pabila tenet teramat slow maka kemalasan pun berganda. Huhu. So, esok Iza cuti sampai new year. Esok akan ke Cameron bersama fmly Iza holiday kat sane sampai 30hb. Then balik dr tu terus balik Ipoh sbb dah lame x balik Ipoh. My fmly plak balik KL sbb ade kenduri sblh ayah Iza. So nnt klu Iza rajin n ade masa Iza update la ye.Klu x ade tu mintak maaf lah erk. Huhu.

**Terima Kasih krn Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails