click this to be awesome person

Tuesday, 27 December 2011

Saya Rindu Pd Seseorang

Assalamualaikum.

Dengan x semena-mena melayan perasaan sorang2 di hadapan laptop ni. Pastu sedang ralik main twitter n FB tbe2 je kuar lagu Nasir Wahab kat sinar.fm. Lagu yang "masih ingat tak lagi saat itu..." lebih kurang lah. Terus kat kepala otak ni teringat seseorang. Pastu mcm biar je otak ni melewati kenangan2 bersama insan tu. Hahaha. Gile kentang Iza jiwang mlm2 mcm ni. Tp siyes. Wlu pun kiteorg kenal sbg rakan sekerja kat opis tapi Iza x nafikan kiteorg agak rapat. X lah serapat mane tapi boleh lah share pasal personal life sume. Bole get long together.

Majority time yang banyak kiteorg spend time masa oustation. Ade je story yang kite org share. Baik die baik Iza. Siyes, teramat sukar nak jumpe officer dan dalam masa yang same leh jadi kawan kite. Dan Iza plak leh jadi diri sendiri as I am. Bukan lah maksud Iza ni hipokrit tp Iza show the true colours of me la tanpa segan silu n sopan santunnye. Hehe. Korang mesti dh dpt guess sape insan yang Iza rindu tu kan? Tadi Iza baru je text die tanye khabar.

Then die pun reply the same thing kate rindu kat Iza gak. hehehe. Die siap ckp dah tak de geng kat opis. Sayu lak Iza dgr. Hehe. Klu tak kiteorg pagi2 melepak same, pastu bergosip lah. Kang tengahari g keluar makan lah..Kdg2 terlajak waktu lunch.. hehehe. Now Iza dah kat opis lain...

Aduh... Siyes Iza ikhlas dgn ape yang Iza luahkan dr hati ni. She's the best person I've ever meet in my life. die sgt fleksibel n also knowledgeable. Leh jadi good friend, good boss, good advisor, good partner... Bertuah lelaki kalau dpt die. Tp Iza x fhm knp lelaki x hargai die. Iza doa n harapkan moga kekal bahagia dgn teman baru die skrg. Moga hubungan die n new one akan berakhir ke jinjang pelamin dan syurga hendaknya.. Td mase text ngan die kiteorg plan nak lepak g karok kat Ipoh same2.hehehe. Lagi pun dah lame tak melalak same2. Orang yang Iza maksudkan adalah...


-


-


-


-



-


-



-



-



-




-




-




-




-




-




-




-




-



-




-




-



-




-




-







Cik Siti Hajar Sulaiman..which is Iza suka panggil die Cik Tambun...


Our memory mase kat Monsoon Cup 2010 @ Pulau Duyung, Terengganu.
Pengalaman yg sukar dilupakan. Setiap oustation same mesti ade je moment yang masing2 buat giler sampai gelak terbahak2. hehehe. Pd Cik Hajar, senandainya anda membaca entry ni. Iza nak ucap berbanyak2 terima kasih untuk segalanya. U know what i meant. And i wish the best for ur life. Amin. Ya Rabb. Harap2 ukhwah ni akan berkekalan walau pun jarak memisahkan. :)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails