click this to be awesome person

Saturday, 12 November 2011

My Lappy Need To Operate

Assalamualaikum.


Lately Iza jarang update blog ni sbb nye lappy Iza dah totally "nazak" and in worse-condition cause of attacking by a bundle of virus. Aiyooo! Memang terasa bile lappy xde di sisi. Walau pun berzaman usianya x secanggih lappy2 yang ade skrg ni...(consider dah 4 tahun lebih rasenye) bygkan lah sampai microsoft office pun 2003...Mule2 ingat nak mintak tlg angah Iza install new version (latest) microsoft office spy sng Iza nak wat assignment. Nampak sgt selama ni buat assignment kat pejabat erk. Huhuhu.Then bile angah Iza dah explore habis2 lappy Iza rupenye terlalu banyak virus (atok+nenek) berkampung dlm lappy Iza tu. Patut lah lappy tu asyik shut down sendiri kekadang. Hahaha. Nampak sgt x update anti-virus Iza ni. Padahnye skrg pinjam lappy ayah Iza. Lappy ayah Iza ni dah la microsoft office 2010..Terkial2 gak lah nak adapt. Tp last2 leh gak and dah explore pun. Huhu. Klu lah laptop ni milik Iza.Hehehehe.Agak2 klu ayat ayah Iza die nak ke bg? Wah! Nak senang je kan keje Iza ni. Xpe...Memang dlm plan nak beli lappy baru tp tgh kira bajet. Hehehehe.




Harap2 lappy Iza tu leh la kembali pulih seperti sedia kala. Rindu plak nak tekan2 keyboard nye itu. :) Walau pun lame tetapi berharga. Nape ntah syg sgt ngan lappy tu. Mungkin banyak berjasa kot. Dr zaman sblm diploma rs nye. Okeyla. Mau siap2 keluar g umah Mak Su (belah ayah) kat Cheras sbb dieoranga de buat mkn2 + barbeque lagi. Rajin sungguh kan??? Daa....Slmt berhujung minggu...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails