click this to be awesome person

Thursday, 3 November 2011

Menu Malam Semalam

Assalamualaikum.

Just nak publish pasal menu malam tadi. Balik dr keje my yayang amek then terus singgah kedai beli santan kotak sbb nak masak ketam masak lemak cili api. Terliur sampai skrg tekak ni. My yayang pun sampai tak sempat mkn ngan nasi smlm coz nasi dah mcm nak basi.. So terpaksa masak baru n sementara tunggu nasi tu kteorg makan ngan roti. Sedap gak. :)


Ketam masak lemak cili padi. Terbaek kate my yayang! Berselera tengok suami sendiri makan penuh kesungguhan. :) Sampai kan mlm tu sblm tdo leh ulang makan ngan nasi pulak. Then ade lebih Iza bawak bekal pagi tadi. Pg2 Iza n geng dah breakfast nasi putih ngan lauk ni. Best!!!! :)


Then buat sayur campur mcm biasa. Iza memang sangat suke makan brokoli. Walau pun mahal tapi nak gak beli. Huhuhu.


Nampak mcm masak banyak tapi sekejap je habis. Bagus! X membazir. Nnt2 leh buat lagi. :) Hari ni x yah masak sbb Iza g kelas. So jawabnye makan kat luar. Harap2 my yayang pandai lah bawak diri. Tak pun klu nasib baik my yayang masak kat umah. :)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails