click this to be awesome person

Sunday, 13 November 2011

Incoming Birthday For November


Assalamualaikum.

Weeehuuuuuu! Bulan November ni rase mcm sekejap aje. Tup.Tap.Tup.Tap dah nak tengah bulan. Pastu hujung bulan. Pastu masuk bulan 12..Pastu new year...Nak cte sket pasal tarikh 11.11.11 memang tarikh cantik. Tp sekadar tarikh je la kan. For me thats nothing special. Just a numbers right? huhuhu. Klu ade yang nak kate Iza ni bukan seorang yang sentimental pun Iza x kisah. Kate la. Okey, bulan November ni bulan kelahiran insan-insan tersayang dalam kehidupan Iza. Klu xde mereka ni maka takde lah insan yang bernama Nurhamizah Kamarun Majif ye para readers / bloggers semua. So setelah sekian lame plan nak celebrate yang besh2 sket utk mak and ayah Iza ni. Memandangkan birthday mereka tgh2 bulan kan so bajet tu agak "ketat" sket. So bakal di-"delay"-kan lebih kurang seminggu dr tarikh tersebut. Hehehe...Maklumlah Iza ni kan consider student gak kan. So faham2 je la. Hihihi. So masih dlm perancangan nak celebrate kat mane. Ingat nak order kek comel2 sket tuk mak ayah Iza. Birthday mak Iza 17 NOV and ayah Iza 14 NOV. Hanya selang 3 hari sahaja. Doa2 moga dimurahkan rezeki dan dicepatkan bayaran claim Iza klu masuk awal leh le celebrate on actual date kan...


So for my dad and my mum. Wait for our (anak-beranak-menantu-cucu) celebration for ur incoming birthday yeah! LOVE so many! Thanks for everything.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_majif^

3 comments:

  1. Say hepi besday kat pak cik n mak cik! Belikan kek yg sedap2.x pun ko je yg wat kek tu..lg special..hehehe..

    ReplyDelete
  2. iza - anonymous :

    insya'allah i will.. :)
    tgh dok pk nak celebrate kat mne..
    btw..tq yeah..wlu pun x tau name anda..:)

    ^izzah_nhkm^

    ReplyDelete
  3. Mmmuuuaaaahhh hahahaha..
    Aku la..nor! Aku pun pelik nape x appear nama aku..huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails