click this to be awesome person

Saturday, 5 November 2011

Gain New Experience


Assalamualaikum.

Currently Iza berada di wad 2a hospital putrajaya. Really gain new experience in my life. Wlu pun bukan Iza yang berada dlm situasi trsbut tp naluri keibuan dlm diri Iza ni turut terasa. Ya Allah, pls grant my doa n my yayang doa ya rabb! Iza tlg jaga / teman kwn Iza operate bersalin. Siang td husband die jaga, mlm x leh lelaki jaga wlu pun suami. So mintak permission from my husband to take the responsibility. Lagi pun family Kak Ala jauh kat Penang. Dah la nak raya haji. Adik beradik die sume dah balik Penang. So Iza smntara fmly die nak dtg ni tlg lah jaga kan. Time org susah, lg pun Iza balik Gombak je esok. My yayang duty on hari raya haji. Dah biasa dah. Xpe, pengorbanan. So mlm ni walau pun x leh tdo sebab kena pantau baby berak-kencing-nangis-nyusu sume. So try to make it as the best way. Hope esok2 Iza leh handle the situation if dah ade own baby. Insya'Allah.

**Thanks For Viewing n Reading**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails