click this to be awesome person

Wednesday, 16 November 2011

Bertukar Kepaa JS Brand

Assalamualaikum.


**pic carian google, tiada kaitan dgn sbrg promosi.harap maklum**

Korang jangan ingat Iza ni promote brg or jadi dealer jual syampu kat atas ni hah. Eh, tp mmg nk promote pun serta nak puji keberhasilan syampu ni selepas bru sekali Iza gune. Betul ckp Cik Hajar. Dah name pun syampu salun kan, so pam sket je memang memadai sbbnye cecairnye amat likat dan pekat. Korang bayangkan klu korang beli syampu brand lain contoh syampu yang Iza pernah pakai Pantene, Sunsilk, Loreal and Rejoice..Yang botol paling besar harga mesti x lari antara RM 12 - RM 15 kan. Tu belum termasuk conditioner lagi betul tak. Klu korang amek satu set dah jadi dalam RM 20 ++ kan. Pastu hasilnye x lah gempak spt dlm iklan kite dok tengok tiap2 hari tu. Yoyo ooo je gune jari lah, mcm rawatan spa la.. Haktuii... Keras kejong rambut aku jadinye lagi ade la... Pastu lately ni lagi la asyik byk je gugur then rambut nampak mcm x sihat. Tension tau bile suami pun mule tegur... Haishh... Mane leh duk diam... Nak2 bile setiap kali menyapu mesti rambut penuh dlm penyodok tu...Waaahhh...Mslh betul rasenye... Okey takpe, bile try2 borak2 ngan Cik Hajar die suggest produk kat atas ni. Mule2 Iza ingat mahal dlm RM 50 ke atas. Biasala produk salun kan. Mane de murah tul tak. Tp alangkah terkejut nya Iza yang harga die just RM 35 - RM 40 aje... Then korang leh guna syampu tu dlm jangka masa 3 - 4 bulan okey... Wah, satu langkah penjimatan yang bagus... Nak2 sesuai ngan org cam Iza ni.. Then Iza x de lah beli ngan perapi sekali...Perapi Iza still continue yang lame brand Sunsilk... X nak membazir sbb yang penting n basic adalah syampu-nya... Mcm Cik Hajar kate gak, memang lembut je rambut... My yayang pun agak teruja dgn kelembutan dan keharuman rambut selepas disyampu.. Hehehehe..Terus rase mcm masuk salun rambut...Aduhaiii...So klu yang nak cube tu boleh lah dpt kan di salun2 berdekatan. Tak pun klu nak murah korang g je Sungei Wang Plaza, x pun mane2 mall yang banyak jual produk2 rambut ni hah.. Okey, sekian... Nak tdo dah... Amek kesempatan tido awal sementara my yayang keluar ade game bola ni hah... Hahahaha... Selamat malam...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails