click this to be awesome person

Thursday, 3 November 2011

Bengang!

Assalamualaikum.

Ni nak meluah perasaan yang terbuku di dada ni. Hari ni memang hari yang amat menyakitkan hati la... Dahla penat pindah opis x hilang lagi.. Pastu keje2 nak susun fail dlm bilik fail 10% pun belum siap lagi... Sambil dok bengang ngan JPA nape lambat proses pertukaran Iza... Haishhh... Bertambah bengan lagi bile pindah opis baru ni jenuh nak kena berjalan selalu... Segalanya memerlukan masa untuk berjalan... Nak g bahagian pentadbiran kena jalan jauh, nak g bahagian pendaftaran pun kena jalan jauh, nak pegi toilet pun same...Nak parking kete satu hal lagi.. dah la Iza park kete kat basement opis my yayang... Nasib la... Kaki ni sampai naik lenguh... Bukan nak mengeluh tapi nak meluah rasa. Dah la Iza g kelas UiTM pun banyak jalan, lagi lah banyak panjat anak tangga... Patutla belum rezeki nak ade baby, asyik lasak memanjang. Doctor pun x larat nak nasihat kan. Habis cm ner... Dah ade tangga takkan Iza nak terbang pulak, mestilah kena naik tangga kan... Arghhh..Yang paling membengangkan dan mem-bangang-kan sekali bile ade sorang officer ni suka-suki je main block2 FB lah, YOU TUBE la.. Mcm2 la...Itu Iza  x kisah lagi, yang makin sakit hati apasal die nak block blog pulak? Siap ckp kat somebody lagi, bila die dah block blog padan muka kat blogger2 tu... Haishh!!! Ko tak tahu yang aku ni pun blogger gak.. Ape yang ganggu ko... Ko dengki sgt nape? Bukan aku tak buat keje langsung... Mcm ko 8 jam setiap saat ko buat urusan rasmi.. Mcm aku tak tau ko kat opis keje donload movie pastu ko tengok movie kan? Keje ko yang dulu2 pun banyak pending tak siap kan??? Tlg la...Jgn ingat ko officer ko leh buat ape ko suke... Tak pe.. Ko nak block blog ni kat opis ni ko block la.. Aku ade broadband aku sendiri.. Aku pun tak hadap la... Satu je ko kena ingat... Klu dalam hati tu ade penyakit hati elok2 bawak bertaubat.. Takut x sempat kang payah lah ko kat akhirat nnt. So mulai dr skrg Iza akan bawak broadband celcom ni g opis memanjang... Senang kan... Serupa die suh org IT block sume internet.. Senang x yah ade internet... Lagi bagus kan??




Nasib Iza tak sampai jadi mcm dalam gambar kat atas ni... Klu tak nnt sume org takut n ingat Iza gila... Dah la klinik kesihatan bwh opis je... Hehehehe... Ni satu hal lagi, petang ni ade test...Study tp mcm biasa x tau lah ape yang Iza study.. Subject International Business memang teramat memerlukan pemikiran yang tajam dan perlu tahu banyak general knowledge... kena slalu baca paper the star n NST... Tp klu kat opis nak jumpe paper pun susah mcm mane... Entahla...Harap2 lah JPA cpt2 kuar kan surat pertukaran Iza.. Dah tak leh tahan sgt dok kat sini... Sekian...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails