click this to be awesome person

Wednesday, 19 October 2011

Study Time

Assalamualaikum.

Jam skrg berdetik ke angka 12.32 pagi. Buat ape lah Iza ni x tdo2 lg erk? Pergh! Sape x suke tdo kan? Tdo satu keperluan utk kite recharge balik tenaga2 kite yang dah digunakan seharian betul x? Tp nak wat cm ne, dah ragam student kata kan... Nak2 part-timer student. Kena lah cr masa yang bersesuaian nak pulun study la, nak buat assignment la, mcm2 lah. My yayang dah nyenyak dah tdo. Tadi tgh ralik Iza dok search info n journal tuk buat homework dlm bilik study, die jarit dr master-bedroom. Ingat ke nak ape, rupenye request for "gud-nite-kiss" hehehehe. So suweet n manja kunun. Auwwwwww! Ni tgh dok nak create ayat buat article review, ntah ape lah yang melintas dlm pikiran Iza ni. Serba tak kena. Nak buat mcm ni x kena, buat mcm tu lg x kena. Biasala, baru nak mule buat memang cenggini. Nak kena hantar minggu dpn lak tu hari Isnin. Dahla Isnin depan opis Iza diarahkan pindah bangunan dan lokasi. Mean bahagian Iza xkan lg berada di dlm Menara KBS tu. Akan berpindah ke bangunan kaca-hijau presint 3 sebelah maybank-perbadanan-putrajaya. Sgt lah dekat ngan my yayang opish. Esok bfast ke, lunch ke memang g kafe my yayang. Parking kete pun silap2 kat situ sbb free coz ade sticker perbadanan. Klu opis baru ni more kepada commercial building, so kena bayar by season pass. Sungguh x best! Iza tgh dok tggu surat pertukaran dari JPA. Tak dapat2...Tensi tul okeh! Dah 4 tahun buat pendaftaran pertubuhan belia, otak naik tepu. Nak try suasana keje tmpt lain jugak. Eh, ni da melalut bab keje. Assignment 10% pun x siap lagi. Hadoooiii. Okeyla. Slmt malam korang.

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails