click this to be awesome person

Thursday, 20 October 2011

Sama Ke?

Assalamualaikum.

Sebelum nak g kelas (ade lagi 20 minit sblm kul 5 ptg)... Mase g holiday-honeymoon tu Iza n my yayang lajak g ke Melaka. Kan ke dekat je PD ngan Melaka. X sampai 45minit pun. So jalan2 kat Dataran Pahlawan tu. Tertarik kat satu kedai ni tengok bukan ramai lagi orang. Ingat ke jual ape, rupenye lukis muke kite on-the-dot. RM 10 untuk satu kepala. Klu 2 kepala (Iza+my yayang) jadi RM 20 la. Tp sebelum tu nak tanye korang dlu...


























































































































Same ke? Mcm nak gelak pun ade. Hahahaha. Asal muke my yayang jd lain? Hehehe. Muke Iza pun lain. Yela, mungkin sebab kiteorg ni x reti dok diam kan so pelukis tu pun x dpt nak lukis exactly mcm muke kite kan. Yelah, mane tahan nak dok diam jadi patung aje kat depan pelukis tu. Hihihi. Tp klu nak nampak same mcm muke sebenar kite bagi je gambar nnt pelukis tu akan lukis sebijik cm dlm gambar tu. Tp harganye jadi lain, tambah RM5 untuk satu kepala. Klu dalam gambar tu ade 4 kepala (orang) korang darab la RM 15 x 4 = RM60. Mcm tu lah lebih kurang. Nt Iza dah free2 Iza update ek pasal holiday-honeymoon hari tu. Gambar dah transfer dr DSLR ke lappy tapi x sempat edit lagi. Huhu. Daa..Ni betul2 nak gerak dah ni...

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails