click this to be awesome person

Thursday, 20 October 2011

Peta Lokasi Pejabat ROY

Assalamualaikum.

Tengah rajin ni saje nak update pasal lokasi pejabat baru. Walau pun pejabat ni x famous di kalangan kalian tapi famous di kalangan persatuan belia. So kot2 la ade persatuan belia yang terjumpe blog ni dapat lah mereka info baru. Kang jangan pegi Menara KBS lagi yea. Kami dah bertukar pejabat.


Klu x nampak sila lah klik pd gambar untuk zoom-in gambar di atas. Sebelum ni kat presint 4 bersebelahan NRE dan berhadapan MOA. Skrg ni pulak bersebelahan MOA dan Perbadanan Putrajaya (berada di tengah). Paling senang nak g Maybank dan Klinik Kesihatan Presint 3. Weehuuuu! Tp lame mane Iza kat pejabat baru tu x leh nak jangka sebab nye dah follow-up ngan JPA pasal pertukaran ke kementerian/jabatan lain. So paling cepat this november. Paling lambat Januari 2012. Hadoii.. Okey, now ready to UiTM Shah Alam. Daa...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails