click this to be awesome person

Tuesday, 4 October 2011

Apa Yang Ku Rasa Saat Ini?


Assalamualaikum.

Hishhh.. Mcm seronok pun ade. Takut pun ade. Risau lagi lah ade. Ntahla. Perasaan bercampur baur. Tp xpe, to be safe kena lah tggu dgn penuh sabar. Klu dah itu takdir dan ketentuan dr Allah kite ni sbg hamba kena terima dgn redha dan hati terbuka. Insya'Allah.  Yang x suke tu almost every single thing signal dah mule ade dan hampir tepat. Tp siapa lah kite utk mengiyakan dan menidakkan nye. So Iza let it be dlu la. Hrp2 sume nye seperti yg diharapkan. Klu x, berserah pd Illahi. Harap para readers yang sudi membaca entry ni dpt doa2kan ape yg terbaik tuk Iza hendaknye. Amin ya rabb! 

**skrg Iza menjadi individu yang amat berbeza.eiiii.risau lak.**

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_nhkm^

1 comment:

  1. salam ,

    terima kasih dtg baca n komen di entri sy (10+1 tanda kehamilan) tu ...

    dan maaf sbb masih belum menjawab sebarang persoalan .. entri ni sy rasa ade kaitan dgn itu , betul tak ? nasihat sy,jgn takut2 buat urine test klu belum buat yer ... kecewa ke ape ke blkg citer .. tp klu naluri kewanitaan/keibuan kita rasa sesuatu luar kebiasaan,insyaAllah ... percayalah ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails