click this to be awesome person

Tuesday, 18 October 2011

Anniversary Card - Full Of Love

Assalamualaikum.

Semalam tgh kemas2 buku kat meja study (prepare beg nak ke kelas) leh terjumpe kad utk my yayang. Sepatutnye Iza bagi mase kat PD hari tu walau pun bukan actual date utk anniversary kiteorg. Ntah mcm mane leh tercicir ntah. Tp okey gak, bg mase actual day anniversary. My yayang tgh mandi siap2 nak g keje (Iza cuti rehat) sempat g mendekorasi ayat yang simple2 je sbb kat kad tu dah byk kate2 yang benar2 menyentuh hati n perasaan Iza ni hah. Hope my yayang suke! My yayang bab benda mcm ni die kurang n tak reti sgt. Untunglah kat die sbb ade isteri yang jenis amek berat part2 mcm ni. Haishh..Pro. & Cont. between us. Okey lah tu. Hihihi.


My Husband

He's the friend who keeps me centered
when i feel like i'm being pulled
in a thousand different directions.

He's the man who can make my world
seem instantly MORE WONDERFUL
with just a KISS :)


He's the COMPANION of MY HEART
through everything life brings


Happy 2nd Anniversary
to
PARTNER,
and FRIEND (ENEMY) :)

**Thanks For Reading**

^izzah_nhkm^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails