click this to be awesome person

Sunday, 18 September 2011

Penat Tapi Puas!


Assalamualaikum.

Iyyyyaaaaaaaarrrrrrrrkkkkkkkkkkk! Syioknyeee pagi ni bangun tido kul 11 tgh... Hahahahaha... Dahla Iza n my yayang dua2 bangun kul 11, mak ayah Iza pulak ade kat umah. Sket punye bagus anak-menantu punye perangai. Tp sekali sekala je pun. Dah smlm buat makan2 tuk hari raya. Last tetamu balik pun kul 11.00mlm. Tu pun my best-buddies-forever (BBF) dari sekolah Nor and Abby. Just a beautiful moment last nite coz we all share every single thing n story together. Nak2 masing2 sume dah kawin, Nor n Abby pun dah ade baby wlu pun diorang kawin lambat dr Iza. Apakah maknanye itu? Hehehe. Rezeki itu kerja Allah, siapa kite utk mempertikaikannya? So lepas diorang balik sume, Iza pun start le mengemas sampai kul 3 pagi. My yayang awal2 dah surrender dah. Pastu kul 2 pagi bangun muntah-muntah sebab nye banyak sgt mkn. Mane taknya, lemang lah, lontong-kuah kacang la, soto la. Habis bercampur dlm perut tu. Okey, ni nak siap2 kan diri jap pastu nak kemas2 umah lagi. Nak ubah balik posisi perabot spt sedia kala. Tapi ape yang Iza nak ckp... Memang penat tapi PUAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Bukan senang nak berkumpul sedara -mara n kawan2 rapat ni... Sekali sekala berkumpul mcm2 cerita yang kite dpt kongsi. Okey, nnt Iza update lagi okey. Daaa...

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails