click this to be awesome person

Monday, 12 September 2011

New Touch-Up

Assalamualaikum.

Smlm kan ari Ahad, so xtvt kemas umah dan bilik. Memang dah lame nak "kemas" bilik especially tukar cadar, buang habuk, tukar segala alas meja make-up dan side table tepi katil, lap cermin dan mcm2 lagi la. Sementara bosan tggu my yayang balik keje malam, Iza pun bersungguh2 lah kemas. Bile dah siap, puas hati walau pun lame gile amek masa buang habuk. Sebabnye habuk tu suke sgt berterbangan ke sane ke mari. Letih nak kejar ngan penyapu. Haishhh. Kalau lah habuk x wujud kan senang. Hahaha. Senang dak Iza jadi malas dan kemungkinan x reti nak menyapu dan mengemas. See, semua yang dicipta ade sebab dan tujuannye. Tibe2 je nak siyes pe hal kan? Lantak. Jom scroll tgok gambar.



Lepas dah bersih, dah nyaman nak2 pulak baru pas mandi sambil sapu losyen kat tangan tu pasang lah lilin ikea yang bau vanilla ni. So romantik, tp my yayang balik lmbt hingga kan Iza sudah tdo. hahaha. Sian kan?  Menatang kaca yang boleh pusing2 tu dapat gift masa kahwin. TQ kpd yang memberi.:) Bile pusingkan kekunci, muzik nye sangat lah besh. Terus lena. ZzZzZzZz.


Puas hati tang sini sebab nye sebelum byk sgt habuk pastu banyak barang kena habuk. Skrg sume letak dlm box / storage. Bile nak gune baru amek x lah terdedah sgt ngn habuk yang melampau. Dahla nak kemasnye sket punye lame. Haishhh.Teddy bear kecik warna kuning tu McD punye, Iza buat tempat letak cucuk jarum peniti je. Senang sket. Dalam box love warna merah tu semua perfume Iza n my yayang. Kebanyakan kat meja make-up ni banyak barang Iza. Brg my yayang ade lah seketul dua. Hish. Besar betul empayar Iza. :)


Meja nye kecik, tapi segala benda nak sumbat kat situ. Memang pun sebab xnak semakkan kat side-table katil tu. Kat situ hanye nak letak lampu meja ngan frame gambar serta jam loceng. Sekian. :) Tak sabar nye nak tggu jam ke angka 5 petang. Nak drive ke shah alam. Rindunye mau g kelas....

**Terima Kasih krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails