click this to be awesome person

Friday, 9 September 2011

Menu Harian

Assalamualaikum.

Tibe2 je rase mcm nak update pasal menu bbrp hari lepas ngan smlm. Actually sblm demam hr tu Iza teringin lak nak makan masak lemak cili api. Tp memikirkan santan masih beku dlm fridge atas terus malas...Nak dijadikan cerita my yayang pun request masak menu yang memerlukan santan. Nak taknak kena lah tggu santan cair. Haihhh. X la lame pun, just rendam je santan tu bersama mangkuk yang berisi air suam-suam sket. Menu 1 - 4 tu menu hari selasa. Dah alang2 masak banyak, ajak Ina dtg makan skali. Kebetulan die pun x makan lagi. Elok la, habis licin lauk senang x membazir. Puas hati. Tapi Iza buat x brp pedas sgt takut2 kang ade yg tak tahan pedas. Lebih2 lagi my yayang tu, kang ade je komplen "pedasnye"... Lauk no.3 tempe+ikan bilis+kentang goreng kicap, no.4 sayur campur goreng.


Menu no. 5 kangkung goreng belacan masak smlm. Lauk2 lain adalah ikan sela goreng cili dan tomyam campur yang x sedap sebab beli kat kedai. Huhuhu. Hari ni nye menu x fikirkan lagi. Kat opis ni dah mcm eskimo lak. Napelah air-cond sejuk sgt ni. Demam baru nak kebah ni hah. Kang jadi balik. Okey, nak g toilet jap. Daa..

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails