click this to be awesome person

Monday, 12 September 2011

Majlis Makan-Makan

Assalamualaikum.

Actually Iza dan my yayang dah decide nak buat majlis makan-makan sempena raya hari sabtu ni. Utk sedara mara dan kawan2 yang terdekat sahaja. Kepada yang Iza x send invitation thru hp, fb, personal or etc Iza mohon maaf yea. Sebabnye ni bukan open house, so more to family gathering. Lagi pun budget x brp nak besar. Insya'Allah esok house-warming our new-house yang DSQ tu Iza jemput la.


Menu dan makanan adalah dimasak sendiri. Sementara ade mak Iza yang terror bab2 masak ni, haruslah Iza nuntut segala ilmu masak-memasak. Esok boleh la masak mcm2 kalau orang datang umah, x yah nak upah orang. Chewaahhhh!  Okeyla, nak back-to-work. Lagi pun ptg ni dah start kelas. Yahooo! Teruja nak ke kelas. :)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah _fendi^

2 comments:

  1. :: Uwarrggggggghhhh....
    tak dapat nak mai... :( ;(

    :: semoga majlis berjalan dengan lancar..n semoga my bff n her hubby murah rezeki salu..Amin Ya Rabbb...



    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?80b7f3893bccd00dc7101aec3b173b9f

    ReplyDelete
  2. xmo kawan!!!!!!!!!!!!!! ngajuk ngan u...sob..sob..sob..:(

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails