click this to be awesome person

Tuesday, 27 September 2011

Just Drop To Say..

Assalamualaikum.

Korang, currently Iza memang teramat bz di samping nak melupakan mslh2 yang dtg melanda 2-3 mggu kebelakangan ni. Then kelas pun hari2 habis lmbt, balik umah lebih kurang mcm kul 10.30 pm lah... Tu pun bergantung pd keadaan dan jumlah kete kat highway. Mcm smlm hujan lebat yang teramat sgt sehinggakan Iza x nmpk jalan n viper tu Iza tukar ke mode paling laju. So sampai agak lmbt. Pg ni sibuk ngan keje2 yang menimbun, fail2 menggunung mcm nak hempap Iza dah. Pastu sibuk nak settlekan pasal permohonan biasiswa JPA. Esok nak g submit, hrp2 luluslah hendaknya. Tp kena maintain 3 pointer la. Klu 3.5 and above lg bagus. Harap2 lah Iza boleh achieve 3.5 tu. Okey, just drop to say i'm so busy person (working+study+housewife)

**Terima Kasih Kerana Membaca**

^izzah_nhkm^


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails