click this to be awesome person

Friday, 12 August 2011

Thanx To My Facebookers

Assalamualaikum.

Di hari Jumaat yang mulia lagi berkat ni, di bulan Ramadhan yang telah menjengah ke fasa ke 2 ni Iza nak ucap MILLION thanx to my friends / faceebookers yang telah meng-LIKE_pix Iza untuk contest On9FM tu.

So far dah ade 69 yang LIKE...
Tp itu masih belum mencukupi sebab contest ni akan tamat hujung bulan September. So posibility tuk menang tu x nampak lagi. Gila wei, Iza ni mata duitan **$$$$$$**.
Hahahahaha! Ape salah nya kite mencuba, kot2 rezeki kite so klu xde effort takkan tbe2 nak dpt RM500 tu? No Way!!!
Semua hasil yang kite dapat mesti kena ade usaha okey. Tp jgn lah ber'tuhan' kan USAHA semata2...Tu dah syirik namenye. Ape pun kena nawaitu lillahita'ala... Okey la, kpd yang telah LIKE tu Iza skali lg nak ucap thanx kt korang. Korang memang sgt cool & sporting! Yang belum LIKE..Meh kite LIKE ni.. Klu nak join pun silalah kot2 rezeki korang lak ke...Hehehe...



** terima kasih kerana membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails