click this to be awesome person

Tuesday, 16 August 2011

Skodeng Kak Rah & Dik Cah

Assalamualaikum.

Pix sekitar balik gombak last week (berbuka puasa with my family).


Kak Rah yang skrg makin debab dan membesar bagai johan. Klu pakai baju, baju mesti terjungkit tang perut sebabnya perut die buncit. Geram! Rase nak geget!


Time ni action, x heran dah org amek gmbr die. Klu dlu pantang nampak camera mesti nak senyum bagai. Hishhh! Pastu kuat buli adik. Haishh.. Memang ragam kembar mcm tu ke? **confuse**


Tengok, Adik Cah sket nye baik tengok aje ape Kak Rah main. X usik pun, klu usik pun kakak awal2 tepis tangan si adik. Kadang2 Iza sendiri emo tengok kakak buli adik. Huhu. Touching lebey tau. Tapi adik kuat, buat x layan dan pandai bawak diri. Good job adik! :)


Maka adik pun mencari alternatif lain nak menghiburkan diri sendiri. Time ni kakak angin tgh elok. Klu dtg angin-tsunami die, mau ape yg adek pegang die nak. Biar adik x leh main ape2. Hish! Kejam tul. Kakak, pls jgn noty2...Nnt Mak Lang babab! Sian kat adik tu... Sekejap je diorang ni dah setahun.lima.bulan. Haishhh... Mcm2 peel n ragam klu biarkan. Kang tahu2 salah sorang menangis. Biasa adik yg nangis sebab kakak rajin tolak la, lempang la, mcm2 die buat. So far yg pandai ckp si adik. Hehehe... Okey, itu je cte entry kali ni..:p

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails