click this to be awesome person

Monday, 1 August 2011

Sekali Lagi...Jatuh Cinta


Sementara menunggu waktu berbuka (mcm lah puasa yea..:p) Td sempat tolong my MIL kat dapur, tolong siapkan bahan2 untuk masak berbuka puasa... Tlg buat bergedil... Besh! Smlm tlg buat karipap.. Hihi.. Dah slalu tlg tapi bile nak buat sndiri pun x tahu la..Hehe..Actually nak story sket pasal rase kasih & cinta dlm hati ni... Tak tahu knp bile renung pix2 di bawah ni rase mcm CINTA MEKAR KEMBALI... 

Bukan lah selama ni x cinta tp KEHANGATAN tu kdg2 ON-OFF..Hihihi.. Rase mcm kasih syg melimpah ruah tak terkata... Rase nak peluk2 cium2.. Hahahaha.. Astaghfirullah, bulan puasa ni... Dah..Dah... Jom scroll ke bawah... Sebab My Yayang panggil ajak teman tgok Upin & Ipin.. Hihihi.. Insya'Allah pas berbuka n solat sume gerak balik ke Putrajaya... Mudah2an selamat semuanya...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Jeng...Jeng...Siapakah di sebelah ku itu??? Hihihi... Hidung mancung tak hengat leh sangkut baju.. Hakhakhak..
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Auuwww!!! Nampak muda 5 tahun lah My Yayang ni... Adeh..Nasib bulan puasa..Hakhak..Melalut dah Iza ni erk??? Takpe, puji suami sendiri.. Lagi pun syukur dengan kurniaan Ya Rabb.. Tenang aje hati ni...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Auuuwwwwwwwwwwwwwww!!! Abg Chor-Ku...Hakhak... Iza sedang mencair... Korang nak tahu x, depan my yayang Iza sket buat mcm xde perasaan... Tp dlm hati berdegup kencang okeh!!! Haiyyaarkk!!! Hipokrit sekali sekala... Memang betul ckp Mak Chaq, "muke abg hang ni manis Iza oitt...." alamak??? hehehe..Insya'Allah mudah2an jodoh rumahtangga kami berpanjangan hingga syurga Illahi... Tapi, pesanan my MIL lagi bermakna..."Muke dah lawa perangai biaq same lawa" Hahaha...Baik Mak!!! Pesan tuk diri sendiri..Okey..Nak out dah ni..Bising lak My Yayang tu...
**tak suke my yayang pakai spec sbnrnye, yelah mate dah elok2 gatai nak berfesyen pakai spec..kang betul2 rabun susah lak**
Adegan sebentar tadi : tengah2 dok nak click publish entry ni terus my yayang terjah masuk bilik..Kelam kabut Iza close window..Pastu my yayang pun sibuk nak tengok ape Iza buat kat lappy ni..Fuh!! Selamat sempat tutup tp dengan x semena2 Iza merebahkan badan ke belakang terus tup...kepala terhantuk kat bucu katil..pe lagi my yayang pun gelak + kesian..siap nangis la sebab sakit woo..betul2 bucu tuh..adoi..ni lah akibat "kurang-sopan" dgn suami..huhu..ampunkan dinda ye kanda...:)

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails