Thursday, 11 August 2011

Persiapan Hari Raya ~ Menghias Pejabat

Assalamualaikum.

Tajuk sgt tidak tertahan. Puasa baru 11 hari kata ko! Adoi. Bukan ape, actually bahagian Iza bakal berpindah pas raya ni. So kami semua nak amek mood tuk feel-feel ala raya awal2 sebelum melangkah keluar dr Menara KBS ni.. Sungguh x best bile bahagian bwh KBS tp bkn dlm Menara KBS... Ape boleh buat, arahan pihak atasan. Tp still dlm Putrajaya, tp kali ni lebih dekat ngan opish my yayang. Ala, kat presint 3 tu yang ade klinik kesihatan, ala..bangunan kaca yg warna hijau x bp nak cantek tu...Senang cte in the middle of Wisma Tani & Kompleks Perbadanan Putrajaya... So tadi masing2 menunjukkan effort wlu pun yang bersungguh2 hanya lah bbrp org. Yg lain sume jadi tukang riuh-rendah. Hehe.Siap pasang lagu raya kata ko! **trademark famous di opis masa kini**



Mcm biasa, ni geng KIK... Kak Ct, C.Hajar & Kak Erni. Mrk kat blkg tu tgh bertungkus lumus lah gantung kad2 raya, lampu lip-lap, ketupat la. Yg mereka ni dok posing. Hahaha.


Hah, ni lagi best..ooo..ooo..lagi best...**lagu Myvi versi baru** Siap lakonan semula kata ko! Asal nampak je Iza ni pegang hp ala2 nak snap secara spontan terus zaaaaasss! mereka ni masuk dlm angle Iza nak snap. Dahsyat! :p Cik Hajar belum pape dah dpt undangan show tuk open house KBS bulan 9. Kelas u... EH?? Iza x dpt ke? Jawapan senang, Iza dah officially retire la. Malas dah nak melalak2 le. Lagi pun Iza kan berstatus isteri orang, so tak manis dan FREE je my yayang tanggung dosa...**alahai, baiknyeeee...:)**


Lagi berposing dari buat keje kata ko! Sampai bos pun leh join skali snap pix kiteorg yg ala2 kanak2 ribena x sedor diri ni..Hishhh...


Tengok betapa kasihannya xde tangga, pakai la troli pastu letak kerusi... Nasib la En. Ijal ni ringan so x lah effect sgt klu jatuh..Hehehe..**x doakan pun die jatuh** Okey lah korang, Iza ni batuk masih x baik2...Kong! Kong! Kong! Sakit tekak ni hah, pastu selesma ON-OFF...Nak2 puasa...Alahai... Redha je, tu maknenye Allah suh buat amal ibadah banyak2.. Tu pun x fhm lagi Iza ni.. Astaghfirullah... Insaf sekejap...

^izzah_fendi^

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails