Thursday, 11 August 2011

Help Me To Click LINK & LIKE


Assalamualaikum & Salam 1 Malaysia.

Alhamdulillah hari ni dah masuk Ramadhan yg ke 11. 
Actually Iza nak mohon jasa baik kalian semua, tak kira lah readers / bloggers / followers semua utk klik LINK http://www.facebook.com/photo.php?fbid=265499606808963&set=a.255088131183444.82366.108696515822607&type=1 dan LIKE pix Iza with my yayang utk contest on9fm tu. Segala jasa baik kalian LIKE pix tersebut Iza hargai dan moga Allah je yg dpt membalas erk. Tp ingat, kena log in FB dlu pastu : KLIK link tersebut dan LIKE pix Iza erk. So far baru beberapa org yang LIKE di FB...












~ x pasti knp pix jadi mcm ni bila Iza print screen - copy - paste kat paint. Xpe, yg penting nak tunjuk kat korang spy sng korang LIKE ~







~ Tolong ye kawan2 LIKE pix yang pada LINK di atas ~

TQ semua..Love korang..xoxo..LOL

**terima kasih kerana membaca dan LIKE!!! meh nak HUG sesape yg dah LIKE tuh! :p**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails