click this to be awesome person

Saturday, 13 August 2011

Happy 29th Birthday To My Yayang!!!!

Assalamualaikum.

Tanggal 13.08.2011 adalah tarikh yang Iza dah sematkan dalam memori (otak) krn Hari Lahir suami terchenta... Wlu pun x exactly on that day (birthday) celebrate (mean akan celebrate lewat bbrp hari atas faktor tertentu) tapi syukur sgt sbb masih berpeluang membuat my yayang bahagia di Hari Lahir nya. Cube dan usaha utk buat die happy walau mcm mane keadaan. So mari kita imbas celebration dari tahun 2008. Mase ni belum bertunang lagi, tapi tunang dalam bulan yg same dgn birthday hubby.



Situasi : Iza cuba nak buat suprise party kecil2an yg comel kat my yayang. Sanggup ajak housemate + officemate (Effa + Kak Sha) tuk terjah opis my yayang. On that dah my yayang keje shift malam. So, Iza plan beli kek and prepare makanan : spagheti daging, jajan, air and bawak lah segala pinggan, cawan, sudu plastik dari umah. Pakat ngan my yayang nye opishmate (Shafri) suruh jaga line spy jgn bagi my yayang g mane2. Kebetulan my yayang tgh rehat2 kat sofa opis die kate Shafri. So tepat je detik 12.00 am terus Iza stand by kek n nyalakan lilin. Masuk pelan2 mcm pencuri, mase tu my yayang tgh tdo, x perasan langsung Iza ade dekat dgn die. Pastu bile dah ready...Iza pun...SUPRISEEEEEE!!!!! pastu nyanyi lagu Allah Selamatkan Kamu. So sweet-sweet kelat kan? hehehe...Indah belaka kenangan bile dikenang... Alhamdulillah...:) Mase tu my yayang baru cecah 26 and Iza 22.




Then mase 2009 pulak celebrate berdua je dlm SLK (Sweet Little Kelisa) Iza...**rindu plak kat SLK...mane peginya WPV skrg erk??** Cadang nak celebrate ngan kawan2 die jugak, tp ujan. So acara tertunda. So potong kek dalam kete aje la... Romantik rase..Then kek Iza tempah kat kak awin choc-cakes.blogspot.com ex-opismate kat IIM dlu.. That time my yayang [peminat setia CHELSEA..so tempah ikut kesukaan die... Mase ni kami dah hampir setahun bertunang.. Klu tak dah nikah tp tunda ke bulan Oktober.. Dan mase tu my yayang 27 dan Iza 23...:)

-


-


-


-


Tahun 2010 nye celebration mcm mane lak erk??

-


-



-



-




-



-



-



Nak tahu?? 


-



-



-




-



-




-


Sabar..Sabar...Iza nak bagi tau lah ni..



-



-



-



-




-




-





-





-





-




Teruskan scroll ke bawah dgn penuh rase sabar...


-


-



-



-



-



-



-




-





-




-




Rase2 tak boleh sabar korang close je window...hehehe..ape lah, x baik tul Iza ni seksa org. Ampun ye semua..

-



-



-




-





-




-





-





-



Celebration 2010...


-



-




-




-



-




-



adalah....



-



-




-



-




-




-




-



-





-






-







-







-




TIDAK CELEBRATE!!! Huwaa.....Knp??? Sebab masing2 busy... Then delay...postpone bagai..Ale2 langsung x buat... Just wish dgn penuh kasih syg je...Huhu...Sorry ye korang... :)



~ sekadar gambar hiasan penyeri entry ~


~ pose maut di kawah Tangkuban Parahu, Kabupaten, Indonesia ~


This year celebration akan berlangsung mase time berbuka puasa di rumah my parents @ Gombak. Kami sekeluarga buka di rumah aje. Sebab my mum sibuk sgt nak masak kate nye. Xpe. Nnt Iza n my SIL akan celebrate lain plak. Hehe.. Hadiah? Any suggestion tuk Iza?? X pk pun lagi. Klu bagi hadiah "kasih syg" bole x? exclusive sebab xde dijual di mane2 dan tak ternilai...:) Wish all the best to my yayang. Moga sihat2 selalu hendaknya..Amin..Ya Rabb!!

**terima kasih kerana sudi membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails