click this to be awesome person

Wednesday, 10 August 2011

Contest ~ OnlineFM (on9FM)

Assalamualaikum.

Baru je bbrp jam lepas Iza dok explain secara details kat my yayang pasal Iza nak join contest kat FB. Actually dpt tahu psl contest ni pun mase Iza belek-dan-godek email yahoo. Dah lame bebenor tak sign in email yahoo sejak2 ade gmail ni. Punyelah melambak inbox kata ko! Sampai tak larat nak scroll. Tp tengah2 scroll tu tbe2 mcm berminat nak baca dgn lebih lanjut pasal contest ni. Kebetulan tarik tamat end of septembet 2011. So nak try our luck kot2 rezeki kami menang RM500 kan. Sape tahu? So far Iza dah email segala yang dikehendaki oleh www.on9fm.net itu sendiri. Dan pihak mrk dah reply kat FB Iza mengatakan penyertaan Iza layak. So skrg tggu mrk upload dlm FB mrk n bg link dan nak mintak jasa baik bloggers2, readers2 semua klik link tersebut n like pix kami. Jasa baik kalian akan dibalas oleh Tuhan yang esa.


Untuk menyertai dan maklumat lanjut sila ke link yang Iza dah nyatakan seperti di atas yea. Jom scroll nengok pix yg Iza hantar utk contest tersebut. Hihihi.Malu lak...

-


-


-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-



-


Amacam? Jenuh tu nak maintain pose dan dptkan pix yg sesuai. Nasib lah DSLR tu self-timer okey so leh take time betul2 kan ape yg patut. Yang tulisan my yayang n Iza pegang tu puas Iza dok buat kat opis mase rehat td. Hihihi. Punye smgt nak join. So korang klu jumpe pic ni dekat facebook www.facebook.com/on9fm ni mintak dan mohon like yea...Hihihi...Sayang korang...Okey, Iza nak masuk tdo dlu. Esok lmbt lak bangun sahur, mlm ni kesepian sbb my yayang duty... Slmt malam dan jgn lupe niat puasa yeah!

**terima kasih krn membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails