click this to be awesome person

Thursday, 18 August 2011

Bingung!


Assalamualaikum.

Tadi dapat sms dr school-mate-UiTM kate nye dah boleh register subjek for next sem yg akan bermula pas raya nnt... Then Iza pun log in portal student UiTM...Tapi sampai skrg mcm bingung n x tahu nak register subjek ape lah...Byk lagi subjek tp disebabkan geng2 senior sume dah nak habis, so subjek yg same ngan diorang x byk..Nampaknye kenalah Iza mule berdikari untuk semester 5 dan seterusnye ni..Haishh..Lagi setahun nak habis ni..Insya'Allah klu xde aral nnt leh lah grad degree....Sungguh x sbr..Sblm grad tu kna lah bertungkus lumus ye....


Finally Iza decide tuk register esok je lah kat opis, bukan ape tenet sgt slow mcm siput-the-khinzir...So malas mau nunggu...Nak g mandi jap, td baru je pas sesi lulur-melulur bersama my yayang..Hiks! Ber"spa" di rumah..:)
**my yayang shift mlm ini hr, sungguh bosan keseorangan seketika...lagi pun esok dah x sahur sebab bendera "jepun" dah naik...Haishhhhh!**

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails