click this to be awesome person

Friday, 19 August 2011

Beautiful Friday! :)

Assalamualaikum.

Mulakan hari ni dengan lafaz Basmallah dan syukur ke hadrat Ya Rabb kerana masih lagi mampu meneruskan rutin2 seharian. Pg td alarm berbunyi sekitar jam 4.45pg. Pastu bangun siap2 nak sahur, eh....sekali terlupa lah yg Iza x yah sahur sebab ade reason yg munasabah. Sambung tarik selimut balik le. Mcm bosan plak sebab slalu pagi2 sahur ngan my yayang. Tp memandangkan Iza "cuti khas" so my yayang pun amek keputusan tuk sahur kat opis je ngan member2 die kot.... Dah x rase romantik dah... Sebab pg2 klu sahur slalu nye my yayang yg akan prepare semua..Wahhh!! Senang byk kata ko! Bukan ape, gilir2... Iza prepare for berbuka, my yayang for sahur... I love u lah syg! :) Hari ni besh sebab ptg nnt ade sesi berbuka puasa kat opish my yayang. Siap suh Iza iron baju melayu lagi.. Iza pun xtau nak pakai baju ape... Nasib lah baju raya x amek lagi kat tailor, if x for sure dah melaram kata ko!



Wajah di pagi hari sekitar jam 7.15pg... Baru sudah breakfast.. Huhu.. :p Bawah mata sembab aje. Pd hal tido dah ckup n terlebih cukup dah.. Haishhhh! Lepas raya ni start lah balik dgn kesibukan sebab kelas bermula 12 september... Siap sedia tuk balik malam2 hari, rushing dr opis g Shah Alam. Wah! RIndu lak dgn rutin yang sibuk-tapi-best! Sebab mengajar Iza rti betapa payah nye nak berjaya dan bahagia. Baru fair n square! My yayang bz keje mlm pulun OT, Iza lak bz study mlm pulun tuk masa depan! Mohon Allah permudahkan segala2nya... Amin...


Sedikit tatapan ruang balkoni yang sudah berubah rupa sikit...:p Memandangkan perasaan membuak-buak menghias dan mendekorasi laman, maka dengan ketidaksabaran Iza terhasil lah mcm ni. Siap bawak labu sayung dr dlm umah, park kat situ. Kunun2 deko lah? Hik! Nak2 skrg dah pasang lampu lip-lap, mlm2 memang ceria n cantek! I like...:)

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails