click this to be awesome person

Tuesday, 23 August 2011

Baju Raya!!!

Assalamualaikum.

Smlm sepenuh hati meluangkan masa berjam2 lamenye untuk menjahit manik2 di baju raya. So far yang dah siap baru sepasang.. Pergh! Akibat dr itu terus sakit pinggang and lenguh2 tengkuk. Mane tak nya, asyik tunduk aje. Tapi puas hati. Terus jadi blink2 baju raya tu. Wah! :)



Yang dah siap jahit manik adalah yang warna coklat. Sebab tu baju yg wajib pakai pagi raya. Sebabnye bertemakan warna coklat. Nak2 family my yayang x pernah wat sedondon lagi time hari raya, maka nya Iza lah yang nak ilhamkan ikut family Iza. Baju coklat tu buat baju kurung biasa aje. Nampak sopan lah sgt di pagi raya. Kalau melekat kat badan kang, x sedap lak mate makcik2 di kampung tu memandang. Hik!


Kesemuanya hanya 4 pasang. 1 baju kurung biasa, 2 baju kurung moden dan 1 baju kurung pahang. Kebaya??? Nan ado. Huhuhu. Nak cube transform kan penampilan diri sket. Esok2 mane tau dak Iza pakai jubah je memanjang. Hak! Mudah2an..Doa2kan ye. Okey, nnt bersambung misi mencari tudung raya pulak walau pun tudung dah melambak2 dlm almari kata ko!

**Terima Kasih Krn Membaca**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails