click this to be awesome person

Friday, 5 August 2011

Aksi Kembar


Rindu pulak kat si kakak ngan adik ni... Pix ni Iza amek ms Iza jaga diorang hari tu... Masing2 tdo bukan main nyenyak lagi nak2 cuaca ujan lebat giler kat luar...Yang tak tahan nye, klu tdo masing2 kna tdo meniarap... Si adik leh tahan lagi sopan santun, cube korang tengok si kakak...Mak aiii!! Tak tahu lah tu sujud ke, menonggeng ke ape ke...Mcm2...Klu betulkan mau die bangun terus x mo tdo, so better biar aje...


Pastu habit masing2 suke tdo tepi2 tilam...Org dah bentang tilam besar2 utk die 2 org tdo, g pilih port tido hujung2 dunia...Pe kes? Kdg2 siap tdo atas lantai...Tilam biar je kosong, pelik tul... Sejuk agaknye tdo kat atas lantai...Adoi.. Nasib lah Mak Lang korang ni dah siap2 mop lantai...So terjamin kebersihannya...


Setelah puas melayan mata, petang tu bawak g jenjalan naik kete. Bukan main lagi suke wlu pun kete tu tak berjalan. Korang masukkan diorang dok diam2 dlm kete pun diorang okey sebab bg diorang klu dah masuk kete tu mean g jenjalan la... alahai, kesian pulak.. Ni 1st time ikat rambut diorang and diorang x kcu, selalu mesti dok suh bukak sambil buat muke sememeh..Haishhh...


Si kakak yang sudah kelihatan mcm ahli-sumo pun ade... Dah la badan bukan main semangat, perut jgn ckp la... Satu perangai die yang bagus nya (x lah bagus sgt pun) ialah bila die "berry" die akan ceria dan buat2 mcm xde pape... X pun die akan menyorok sebalik langsir sambil buat hal sendiri... Berbeza tul ngan si adik...Coz adik klu mau "berry" mesti nangis coz always sembelit..Kesian adik cah... Mcm2...


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


**ragam si kak rah pabila sedang "berry"**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails