click this to be awesome person

Tuesday, 12 July 2011

Victoria's Secret

Skrg Iza tengah addicted dgn brand Victoria's Secret ni... Wahh!! Rase nak nangis bile ade SALE 50% la..70% la...Memang mengeletik + terkinja2 nak beli wlu pun duit nye ade bp hengget je.. Hish..Hish.. Sian Iza... Huhuhu... Actually Iza ade beli satu produk ni, ala beli body mist je pun... Murah je pas sale.. Iza amek PURE SEDUCTION! Auww! Memang malatop! Memang menggoda en. suami spy mendekati pn. isteri.. Hahaha.. Sila jgn pk bkn2.. :p (eh, cumbu-cumbuan psgn suami isteri dpt pahala lah, klu yg bkn suami isteri tu sila elakkan **amaran keras**)


Ni pun skrg dalam target nak beli.. Nak2 Iza ari tu flight Kota Bharu kan, so kat terminal KLIA ni duty-free... Pe lagi, harus beli... So, next outstation Iza nak beli ni... Harap2 lah ade naik flight, klu x pun kirim je lah kat Cik Hajar tu...


Boleh jadi gile klu dok lame2 kat sini. Yang tak tahan tu, bile dah ralik tengok menda2 ni sume sampai luggage kteorg siap operator KLIA angkat letak tepi. Hahaha.. Slalu kteorg lah org pertama yang claim luggage tu kat mesin distribute luggage tu.. Oh, kasihan sungguh.


Auwww! Hot gitu. Bile pakai yang body mist PURE SEDUCTION tu terus rase mcm penggoda-tegar-kepada-my-yayang.. Hakhak.. Yang tak tahan tu, my yayang pun sibuk pakai same. Haishh! Nak kena mintak ganti ni... **nnt kena susun ayat baeekkkk! punye..**


Sayangggg... Nak sume2 ni boleh??? Wahhh... Rase nak beli setiap satu dr nya buat collection bole? huhu.. **sila bermimpi aje lah**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails