Friday, 22 July 2011

Suke-Suke

Entry terhasil akibat dari suke-suke nak hup-date blog.. Ingat ke nak update pasal game Chelsea vs Harimau Muda smlm tp gmbr2 msh dlm DSLR... Nak transfer ke lappy punye lah malas. Huhuhu. So hr ni godek2 desktop ofis jumpe pix mase karaoke kat Corus Paradise Resort (CPR), PD tempoh hari. Ala yang Iza ade mention pasal Iza g "clubbing" tuh Hik! Hik! Tp bukanlah clubbing betul pun, just ala2 je. Hahaha. Mcm lah pernah g clubbing erk? SUMPAH TAK PERNAH! **dgn nada serius** Alkisah mlm tu merupakan malam terakhir kami di situ, so kebetulan CPR bagi compliment sket kat kami dgn menghadiahkan voucher karaoke selama 2 jam. So kami karok 2 jam secara percuma. Weee!~ Sila merosakkan lagu2 di dalam bilik karok tersebut. Yang beshnye geng2 yang x biasa karok pun karok same. Cayalah! Korang memang sporting to the max! :)


Kak Midah pun join tp punye susah nak suh nyanyi, kebetulan die sakit tekak. So slmt sket la. Hehehe. Time ni DSLR batery flat. Tension tul Iza lah. Baru nak snap pix berjimba ria dlm bilik karok ni. Terpaksa lah gune cammy-hp ku ini. Cit! Gmbr x bp nak kualiti. Okeylah kan, at least ade gak le kenangan dlm bilik karok tersebut.
Mak aii... Kelam dan suram nye pix ni. Eii! X puas hati sbb lupe nak recharge batery DSLR. Haishh.... Nak kena beli xtra batery le cenggini.


Aksi terakhir sblm masing2 menjadi "gila" to the max!Siyes, yang mak2 org pun follow kiteorg ni berdansa okeh. Dr tarian hip-hop, ala2 break-dance (mcm reti je..:p) sampai ke tarian hindustan bangra. Sempoi la. Memang layan habis. Mcm dah kena "pil kuda" okeh. Pd hal energy dalaman secara semula jadi. Bukan ape, masing2 dah pressure ngan schedule program yg agak tight tu so release tension la. Iza pun same2 naik je ngan diorang. Terkinja2 dlm bilk tu. Nasib sume pompuan, pastu kiteorg switch-off the light. Terus bertambah2 ON lagi mood nak "clubbing"..Hehehe..

Next week Iza akan outstation ke Melaka, akan check-in die Seri Costa bersama geng2 K.I.K yang selalu tu. So Hubby mcm biasa akan ditinggalkan seketika.. Eh! Jap..Jap.. Smlm die ade kate yang die pun kena g kursus kat Negeri Sembilan same date ngan Iza cume die pegi dlu awal sehari dr Iza. Bagus, hubby-wifey xde. Sorang ke Negeri Sembilan, sorang ke Melaka. Memang komited lah! Hakhak. Esok2 klu klua baby memang kena tapis-dan-tepis segala keje2 luar. Okeyla, hari ni pun Iza pg je ade kat opis. Ptg karang pas lunch ade tugasan kat lobi KBS. Pape pun, moga kalian sihat2 senantiasa dan di bawah lindungan Allah. Salam

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails