Tuesday, 12 July 2011

Kesibukan Terserlah

Yuhuu! Cadangnye td kat opish nak post lah entry yang ni, kesudahannya terperam di dalam draft sahaja sebabnye last minute jadi busy yang tak tentu hala. Al-kisah mcm ni, pagi2 tadi meeting KIK (Kump. Inovatif & Kreatif) tu sampai lah ke pukul 12.00 tgh.. Then Iza lepak jap kat work station Iza dgn harapan nak lah tarik nafas, set mood utk melangsaikan fail2 yang tertunggak bagai tu.. Tapiiiii???


 
~ Ni foto mase sblm meeting, sempat berposing bagai. Actually baru je sampai opish, tengok cermin kat dinding tu pastu rase mcm comey smcm je..hahaha..Member kat lift lah tegur pun... Terus rase mcm perasan lebey! Hahaha ~

~ Yayayayaya! Iza Tajima ye, huhu.. Pastu slps kejadian pose sorang2 ni terus jadi teramat sibuk hingga kan Iza nye breakfast yang dibungkus pun x berusik sbbnye mase meeting tu dah provide makan pagi.. Adehhh! ~


Pas habis meeting tu terus je tlg Cik Hajar wrap hadiah saguhati tuk program hari Khamis ni.. Biasalah bab2 hias-menghias bagai ni memang Iza tak reti nak menolak malah meng-offer-kan diri utk membuatnye. Bukan ape, kesian plak tengok Cik Hajar nak handle sorang...

Actually menda alah ni sume utk peserta2 yang join Puspanita Idol KBS 2011... Ala, mcm yang Iza dolu2 join tu... Dan yang x bp nak besh tu tahun ni kuota 10 org je boleh join, tp sampai ke ptg tadi baru ade 5 org je... So x ckup kuota, maka dengan itu Iza, Cik Hajar & Kak Zu TERPAKSA masuk...I repeat yeah, TERPAKSA masuk sbb nnt penaung puspanita KBS bising coz penyertaan x banyak.. Baru igt nak bersara, lagi pun Iza dah concentrate kat tarian.. Adeh... Skrg dlm dilema nak nyanyi lagu ape.. Adeh... Fening....


Tahun ni bajet x bp nak ade, so pemenang akan dapat cek ngan piala aje lah... Johan RM 250, Naib Johan RM 200, Ketiga RM 150 & Persembahan Terbaik RM 50... So Iza tahun 2009 & 2010 dapat tempat ketiga ajelah... Tahun ni x mengharap pun sbb niat suke2, hehehe.. Boley? Tp klu dpt tu alhamdulillah! Syukur seribu rahmat! Okeylah, Iza nak pack baju2 masuk luggage coz Khamis ni pas program (show) terus gerak g Pulau Penang sampai Ahad... 
**kena tinggal lagi my yayang tu, harap2 lah beliau pandai bwk diri seperti slalunya..Lurve u yayang**


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails