Sunday, 3 July 2011

Kemalasan Up-Date Blog


Assalamualaikum, hope smua blogger & reader sehat2 senantiasa... Bagi yang berpuasa utk ganti puasa / puasa sunat tu moga mendapat kebaikan dan ganjaran pahala ye. Iza ni cdg nak puasa straight tp "traffic light" bertukar menjadi merah pulak! hihihi. Takpe, lagi 4/5 hari nt boleh straight puasa. Nak ajak my yayang puasa same2. Yela, klu benda baik n dpt pahala elok buat berjemaah. Hehehe. Bukan ape, nnt time berbuka tu raselah betapa nikmatnye puasa seharian tu. 

Hmmm.. Iza igt nak update pasal story kat PD & KB tp mcm tak bp nak rajin la. Gmbr pun byk yg lom edit, huhu. Yela, byk sgt pix nye. Nnt lah ye. Insya'Allah by this week Iza update. Hari ni Ahad, so nak mengemas ape yg patut. Dekat 2 mggu tggl kan umah dah mcm ape dah. Smlm je mendobi hbs penuh ampaian umah. Nasib la cuaca panas terik, sampai garing baju2 yang dijemur. Then lipat baju sampai 3 bakul. Betul lah tekaan my buddy tuan empunya blog ini ohsweetlady.blogspot.com . 

Masa kt KB chat ngan die je kat FB. Nasib la die tgh berpantang that time, so same2 boring kan. Now die dah merdeka dr berpantang. Suke lah tu! Hehehe. Nnt ade masa kami mau hang-out bersama ngan baby Qistina.:) Okey la korang, masa pun dah 12.14 tgh. Masak tak lagi ni. My yayang baru pulang dr keje pg td. Sementara die tgh lena diulit mimpi baik lah Iza buat ape2 yg patut. Kang klu die dah jaga kang ade dua pulak chef-tak-bertauliah kat dapur. Bukan x suke die masak, tp kang dapur berkecah tu yg malas. So baik die dok diam2 kat bilik, biar die bangun lunch dah siap. 

Menu x tau lah nak masak ape, kena tengok bahan basah dlm fridge dlu. Lagi pun, lame sgt dah dapur tak berasap ni. Ngeh! Ngeh! Okey. Sampai jumpe lagi ye. Moga kalian sentiasa di bawah lindungan Allah dan pd yang melangsungkan perkahwinan tu Selamat Pengantin Baru diucapkan. Moga berbahagia ke akhir hayat, setialah pd pasangan anda hingga ke syurga hendaknya. Amin ya rabb!
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


**sedikit tempelan gambar owner smsa di Corus Paradise, Port Dickson**

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails