click this to be awesome person

Sunday, 24 July 2011

I Need New Wardrobe Please!

Di kala jarum jam menunjukkan angka 11.39 pm, mate masih tak mengantuk. Pandang sebelah, encik suami sdg lena-diulit-mimpi... Si isteri pulak x boleh tdo.. Adoi.. Lagi pun encik suami memang x sehat... Kesian pulak kat die, sampai nak bangun pun x larat katenya.. Mcm mane lah die nak g kursus lusa nnt? Moga2 Allah beri kekuatan pd die.. Hmm... Tp bile tgok n tenung lame2 air muke encik suami ni terus rase sejuk + cair.. Sebab?? Ntah.... Dah...Melalut jauh dah pulak Iza ni hah! Topik yg sbnrnye adlh pasl wardrobe... Memang perempuan suke klu dpt wardrobe yang boleh sumbat mcm2 benda kan? Sebab sng, nampak kemas pun ia... Semuanya sorok je dlm almari xlah nampak sepah erk?? Tp sebesar mane wardrobe yang menjadi pujaan hatiku ni?? Meh, meh scroll ke bawah..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Hah! Nak yg mcm ni lah! Hehehe. Klu dpt mcm ni memang bertuah lah badan... Tgh berangan nak buat tuk umah baru nnt. 
**berangan je dik oiiii**


Pastu ade extention lagi mcm ni... Siap ade partition + compartment lagi utk simpan kasut, dress, trousers, mcm2 lagi la..Alahai...
**sila berangan lagi**


Tengok, ni bukan wardrobe dah ni tp bilik simpanan segala mcm dah... Mak aii, bp riban agaknye ye??? Fuh!!!! 
**memang kena berangan aje lah**
Bukan ape, Iza mase bujang dlu banyak gak baju, so Iza just lipat je simpan dalam wardrobe.. Then baju2 keje hang lah tp bile dah kahwin ni makin x muat pulak nak hang... Rase baju dah banyak yg let go bg org dah... Haishh.. Korang nak tengok ke??? Meh la scroll lagi meh!

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-


Hah, ni pun terpaksa "berkongsi" ngan baju2 kemeja my yayang...Eh..Eh.. Sebenarnye Iza yg tumpang almari baju my yayang ni.. Sebab kes dah tak muat... Tu pun tumpang baju2 kemeja n baju2 blouse aje... Kesian my yayang, baju2 die x sebanyak baju2 Iza...Hish..Hish... Sebab die g keje pakai uniform memang le x banyak sgt.. Mcm Iza ni hari2 kena tukar baju... Haish...Untung2 sebab uniform ditaja oleh opis beliau...


Ini plak almari khas tuk baju2 kurung Iza...Sampai dah sendat2 dah xde ruang nak sangkut dah... Adoi, nak let go lg baju2 ni syg la... Ade yang baju zaman study dlu pun masih Iza simpan sebabnye boleh pakai lg.. Kualiti kain pun masih okey... Oh! Teruja...


Terserlah keperluan membeli wardrobe yang baru kan? kan? Kdg2 sampai terpaksa sekat keinginan beli baju baru sebab pk nnt x muat nak simpan dlm almari 
**alasan sungguh bernass!!!**


Ni satu lagi wardrobe yang satu lagi... Pun terpaksa berkongsi kasih ngan baju2 melayu my yayang... Hihihi.. Actually dlm ni Iza memang asingkan baju melayu raya + tunang + nikah + kahwin my yayang ngan baju show + event + nikah + tunang + konvo Iza... Then skali harung utk simpanan shawl n tudung2 sekalian.. Tengoklah betapa x berkemasnye sangkut shawl dan tudung2 sebab akibat perasan sibuk yang melampau...Tp smlm dah pun kemas...Nnt Iza update baru ye.... Ade gak shawl2 n tudung2 yang Iza nak let go bagi / sedekah kat org... Okeylah korang, nak g minum dlu sebab tekak kering.. Jam pun dah menunjukkan angka 11.56pm... Kang lmbt lak bangun esok pg... My yayang ni pulak asyik "mengaduh" aje dr td... Sakit agaknye... Alahai, kesian dear... Slmt mlm...

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails