click this to be awesome person

Monday, 25 July 2011

Evolusi-Fesyen-Tudung-Shawl


Pemakaian tudung bawal-sulam buat muke ku kelihatan bertambah bujur + panjang... Kureng suke...


Sy suke tudung ni sebab kena ngan muke sy...Nampak bercahaya...Hehehe...Lagi pun tudung mase aqad nikah kan...


Tudung bawal-batu-permata berwarna shocking pink! Muke kelihatan pucat dan lesi nak2 tanpa make-up...


Yueyy!!! Me in tudung bawal-mata-lalat berwarna hijau... I loikee sebab tudung mase majlis tunang :)


Tudung bawal-batu-besar2 gedabak...Biasa2 je...


Tak suke tudung ni dan warnanye skali..Terus rase mahu sedekah pd orang...


Yang ni pun same... Dah siap asing masuk dlm wooven bag nak sedekah kat org..


Auwww!! Selendang mase majlis bertunang...Wajib simpan di dalam wardrobe sy...:) **eh, tbe2 sy nape ni??bkn Iza ke??**


Kesukaan kepada tudung ni...May be faktor corak nye kot... I loikkee tooo...


Hah, ni dah start nak ke arah shawl2 yang muke kunun nampak cam arabian + lubnan lah?? I'm still Malaysian okeh! Proud to be...


Iza bersama shawl polka-dots...dot..dot...


Euwww!!! Apesal muke Iza cam ni??? Senyum kambing kah?? Shawl adelah pemberian my yayang mase beliau ade game bola MAKSWIP kat Perlis x silap...


Shawl jala ikan ke roti jala...


Iza dan shawl anting2...Bile berjalan mulelah bising bunyinye..Hishh..Annoying plak rase...


Shawl kain cotton...


Lagi dan lagi...Tengok sampai nak termuntah...


Menyampah ngan shawl ni sebab corak dah cantik tp bile nak pakai memanjang tak kena..Susah nak bentuk..Pd hal x pernah pakai pun...Tp syg nak bg org..Boley??


Shawl rambu-ramba siap ade manik2 kayu lagi...Ade satu je pun... X minat sgt, sebab rase mcm kanak2 ribena yg sedang membesar..Hihi


Rama-rama.....I loikeee...Double...Kate BUTTERFLY dihatiku
**bukan UiTM dihatiku ke??**


Tbe2 rase mcm muke Iza suci bersih je bile wear this shawl...Auwww! Perasan sorang2..:) **ape kate my yayang pulak?? weewittt**


Arghh!!! X syuke.........Nampak mcm Iza berumur sebelum waktu...Huhuhu... Adoi... Tp dahla banyak tudung yang ber-awning ni.. Tu lah, dlu suami ckp muke tak sesuai ngan tudung ni degil nak gak pakai...Kan dah nampak mcm bukan-warganegara...Eh, yeke???Komen sket...:(


Yang ni masih boleh diterima akal lah gak, ade lah jugak nampak iras muke Iza...Hehehe... Then skrg yang terkini memang Iza suke pakai shawl ala2 HANA TAJIMA tu... Tp mls plak nak upload pix sbb sblm2 ni dah banyak upload kan.. so, klu nak tengok korang seacrh lah kat entry2 yg lepas erk.. Tu pun klu nak tengok le.. Pasni x tau lah fesyen ape lak yg muncul...Haishh...Jgn pasni pakai tudung tp mcm x pakai udah...Buat dosa free bagi syer kat suami je..Sian...Okey lah, nak smbg buat keje..Lusa dah nak p outstation... Ape2 pun..Selamat menyambut kedatangan bulan Ramadhan...Moga same2 berlumba2 membuat amal bukan sekadar di awal Ramadhan tp hingga ke penutup dan sampai akhir nyawa..Amin ya rabb!

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails