click this to be awesome person

Sunday, 10 July 2011

~ cream & fudge factory ~

Salam....
Hari ni hari yang memenatkan tetapi seronok sbb spent time together with my beloved one (my yayang). Actually our first plan should be going to Floria Festival around Putrajaya. Tp last minute Iza decide ngan my yayang nak g Alamanda. Kebetulan my yayang pun nak cuci kereta yang dah rupe mcm bajak sawah je, maklumlah masing2 busy. 

So, smntara my yayang cuci kereta tu Iza rush g Vincci jap sebab my bff kisah-cikpuanecha.blogspot.com tu minta tlg belikan sandal. Sebab friday tu hang-out ngan die kejap time lunch hour kat Alamanda, die dah pun beli spsg tp mahukan lagi ber-pasang2.. Hehe.. 

So, settle beli Iza singgah jap kat famous amos yang delicious tu. Mak aiii, queue sgt panjang tetapi disebabkan keinginan tu beratur jugak la. Then terus call my yayang tanye lokasi kat mane. Lame sgt nak tgu kereta siap dicuci oleh car wash itu terus kiteorg try ice cream kat cream & fudge factory Alamanda. Mule2 nak makan kat baskin robbins (BR) tp ramai pulak org.


Untuk pengetahuan kalian, Iza bukanlah peminat setia ice cream dan seangkatan dgnye ye. Klu makan pun ckup makan 1 / 2 spoon aje. Pastu pas kat my yayang...


Model tuk cream & fudge factory. Whoa! **sila berangan aje**


While waiting for our ice cream. Quite long for waiting. Hmmm..


The only one my love forever n after, Insya'Allah ^^ **pray for that**


Banana chocolate fudge : roasted almond and banana chocolate fudge.


Our ice cream - indulge yourself with creamiest ice cream.


Its super.licious! :) I have to admit that taste :) suddenly fall in love with cream & fudge ice cream. weeee!~ pasni Iza update pasal floria two thousand eleven yeah! stay tuned. good night! :)

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails