Tuesday, 5 July 2011

Chelsea! Chelsea!

Yueyyy!!! Iza dapat tiket free! Untung..Untung... Hehe. Smntara berkhidmat di KBS ni, boleh le tumpang semangkuk dua ape yang patut. Hihi. Syukur. Actually ade 3 pilihan, same ada nak pilih game CHELSEA, ARSENAL or LIVERPOOL? Of course le amek Chelsea... Sebab ape? Sbb my yayang minat.... boley? Tetibe je. Pd hal tak minat bola pun. Tp x pe, my yayang punye pasal Chelsea ke ape ke turut same kna minat... Huhu..

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-



Mcm biasa, tiket percuma yang dibenarkan diambil oleh staff hanye 2 aje ye. Klu nak lebih2 g kautim ngan Menteri sendiri. Huhu. So, game 21 Jul 2011 ni jam 8.45 mlm. Iza tak kira, Iza nak gak ikut my yayang. X bagi die bwk org lain, wajib kena g iaitu hubby & wifey je. Huhu. Baru romantik sambil tgok bola. Boley? :p


Wlu ape pun Harimau Malaya tetap di hati. Malaysia boleh la. Yakin sket!!! :) Tp klu x menang pun xpe, at least team Malaysia dah usaha sehabis baik. Korang ingat senang ke main bola? Setakat tengok dpn tv pastu bile x dpt score goal main kutuk2 aje. Defend tak mantap la, striker x fight la. Haihh..Mcm2.. Cube korang main baru tau. Main futsal pun dah mengah2, ini kan main bola padang yang besar tu. Tercungap okeh. At least support sket usaha2 player Malaysia. Insya'Allah one day nnt Malaysia akan layak ke World Cup. Eh, tetibe semangat bola erk? Layan kan aje..:) Ngeee~~~~


Korang klu yg x dpt tiket free tu, .leh le beli dgn harga RM 58 satu tiket ye. Iza ni dah dpt free pun syukur... Klu tak mau RM 116 hengget melayang... Wallaaa... So, 21hb ni kena siap sedia utk bersorak. Hihihi. :) Klu jammed, Iza ajak my yayang merempit je. Senang, lg pun Putrajaya n Bukit Jalil x lah jauh mane. Hihihi. Daaa... Nak bersiap2 utk training tarian gamelan. Show sudah dekat... :)

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails