Saturday, 30 July 2011

Sampai Sudah ^^

Just arrived at my yayang hometown (Ipoh Mali Talak Sombong! ^^)... Tapi this time amek masa lame kat highway sebab jammed teruk... Dah mcm jammed nak balik berhari raya...Syukur lah krn masing2 tak lepaskan peluang untuk berpuasa di kampung halaman masing2... Syukur juga Iza masih berpeluang utk merasai nikmat berpuasa pd tahun ini..(mudah2an dipanjangkan umur utk menambah pahala dan menghapuskan dosa2 lame)...Okeylah, bdn pun dah letih sgt... Pg td kat Melaka drive sorang, td pulak jd co-pilot my yayang...Dok lame dlm kete sakit2 bdn..


Need to rest...Esok Iza n PIL akan ke Batu Kurau (my MIL hometown) sebab nak membersihkan kubur arwah tok and mak tok my yayang and after that nak ke Sepeneh berkelah sebelum mule berpuasa...Lagi pun dah lame Iza ajak my yayang tu tp x jugak pegi2...Harap2 esok tercapai jua impian Iza nak mandi sungai...Besh nyee!!! Sungguh x sabar sebab dah lame x mandi air sungai n berkelah...So far ramai jugak yg akan join kami...Sepupu my yayang Kema yang td follow balik Ipoh skali pun join skali...Pak Ngah, Mak Chaq, MIL, FIL, Iza, My Yayang...Both my SIL Ina n Aida x dpt pulak join...:( 


Sebab my SIL yang Ina tu ade operasi pemutihan pendatang asing...Yelah, dah keje imigresen banyak operasi kan...Yang Aida pulak baru je keje 2 hari sebelum lapor diri Politeknik...Katenye bosan dok umah x buat ape...Suh cuti / amek MC xmau pulak die...Haishhh...If tak lagi meriah kan....Okey then, see u all later okey...Have a sweet dream and jgn lupe baca doa tido yea...Salam..

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails