Saturday, 4 June 2011

Unpleasant Mood


Saya masih belum ade mood untuk mengemaskini belog ini. Ntah knp sejak-dua-menjak ni mcm terlalu mls nak update. Mungkin ade sesuatu yg menggangu kotak-fikiran sy. Disebabkan itu sy menolak pelawaan adik-ipar-saya bersama keluarga-mertua-saya untuk jalan-jalan cuci mata sekitar Nilai, Negeri Sembilan pd hari ini. Yup, mak mertua, abah mertua dan adik ipar sy ade di sekitar Putrajaya skrg. Saje dtg bertandang menjenguk anak-anak dan menantu "kesayangan" ni. Smlm sy dan suami telah pun ke rumah adik-ipar-sy yg bekerja di IMIGRESEN tu. Setelah berjumpa, bersalaman dgn family mertua saya dan menghabiskan masa dgn menonton MAHARAJALAWAK sambil dinner, terus sy bagi signal pd suami utk meminta diri. Bkn ape, sy sendiri pun x tau ape yg dah jd dgn diri sy. Ibarat sy skrg jadi mls nak buat keje umah, mls nak g keje, mls nak kuar. Semuanya malas? Igt ade bibik ke kat umah ni? Sbb xde lah sy ckp ni. Okeyla, sy pun jd mls nak update ni. Jumpe di lain masa yea. Jgn mls nak bc blog sy tau. Ngeeee!

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails