Tuesday, 7 June 2011

Rindu Lagi


Nothing to say, I'm just missed my twin niece's. Skrg dh pandai jalan tnpa bantuan sesiapa. Bkn main laju je jalan, suke sgt jalan. Klu boleh selagi kaki die tak penat selagi tu die dua org ni jaaaa.....lan je kejenye. Suke lah Mak Lang tengok Adik & Kakak skrg ni. Dah besar nnt jgn noty yea. Jd anak yg baik buat Ummi & Abbi k. LAst week balik Gombak g kenduri kawen kwn, igt dpt jumpe dak 2 org ni tp x de rezeki sbb nye diorg follow Ummi & Abbi g kenduri kat Bangi. Aishh!!! Tiap2 hr Mak Lang die ni call umah nenek sbb nak borak2 ngan budak 2 org ni, tp masing2 susah sgt nak ckp sbb nak main. Haishh.. Mentang2lah kembar, ade kwn tu yg tak heran. Sekejap je rase masa berlalu erk? Igt lg dlu mase diorg mule2 lahir. Susahnye nak bezakan mane kakak & adik. skrg dr belakang pun Mak Lang die dah cam. Hihihi. Okey lah, chow dlu. Mood x bp nak elok lagi. td baru je submit borang tukar-department. sbb nye dah tak bole thn dok kt opis ni. Hrp2 lah dpt transfer cpt sbb makin lame dok sini makin berakar umbi STRESS & TENSION yg dihadapi. Damn it! Allah, lindungi lah hamba-Mu ini. Ami Ya Rabb!

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails