click this to be awesome person

Friday, 20 May 2011

Shawl Style Hana Tajima

Ya Rabbb! Tadi mase kat opis sebelum balik, Iza search la pasal cara2 nak pakai tudung ala2 Hana Tajima tu... Then member2 kat opis ni tanye sape Hana Tajima? Iza nak ckp sape pun x tau sebab info pasal Hana Tajima ni x byk sgt... Senang ckp kat diorang ala2 ikon fesyen muslimah la.. Ala...Mcm Yuna tu... Pastu baru diorang faham.. Then diorang tak tau yg start pakai fesyen style loose tu oleh Hana Tajima... Wlu pun nampak mcm serabai sket tp sweet... Iza sgt2 suke... Lepas tu mereka2 tu sume suh Iza bljr cr2 menggayakan shawl tersebut dan ajar kpd mereka... Ape lagi, balik td sampai umah bukak tudung letak beg terus masuk bilik... Bukak almari, tarik sume shawl2 n selendang2 yang dah lame tak pakai... Sebab style ni korang tak yah iron pun xpe memang dah style nye cenggitu... Seni beb! Hehehehe...Jimat sket duit tak yah beli tudung baru...:) So, jom usha usaha2 Iza yang penat melilit sane sini sampai tercucuk jarum peniti kat kepala...Punye lah dahsyat semangat nak mencuba ni...





1st trial style Hana Tajima, memang mcm ni ye... Klu nampak tak kemas itu namenye fesyen... :) Mcm Yuna x?? Hahaha...:p


2nd trial, shawl ni langsung Iza x pernah gune sebab bidang kain tu besar dan lebar... Tp bile dah tahu style Hana Tajima ni terus lah pakai nnt... Tunggu je..:)


3rd trial... Sgt senang menggayakan nya... Mule2 rase susah sbb tak biasa, bile dah nampak hasilnye terus feel ala2 Hana Tajima...:p Okeh dah, esok Iza akan memakai style mcm ni... Memandangkan kat KBS blum lg org pakai kan ape salahnya Iza buat...Nnt mesti ramai yg follow... Besh tgok org comel2 pakai cm ni...:) Okey, kpd sesiapa yang tak kenal n tak tahu sape itu Hana Tajima moh kite scroll ke bawah...

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

saje bagi kalian ni exercise sket... jgn merungut pulak ye...:)

-

-

-

-

-

-

-

-


Ini die Hana Tajima yang belah kanan tu... Sgt cantek kan beliau? Tak pasti Hana Tajima ni kacukan mane..Ade info mengatakan kasukan Jepun + Switzerland, ade yg kate Thailand + Switzerland... Sejauh mane kbnrnnya memang Iza x pasti... Dan hasil gambar ni adelah from google ye... So kpd kawan2 yg minat fesyen2 muslimah ni boleh lah try... Nnt ade masa Iza share cara2 nak memakainya erk?? Tungguu ye..:)

^izzah_fendi^

2 comments:

  1. :: cantek gak kan...i nak try gaya kan lah ja....weeehuuu ;)

    ReplyDelete
  2. CPE..
    :: hehe..
    :: sile2..
    :: i like..
    :: hehehe..:)

    ^izzah_fendi^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails