Sunday, 8 May 2011

Pls Shut Up Ur Mouth!


Nak marah sgt2 ni... Iza dah lah esok ade last-paper... Hari ni je lah masa yang ade nak study before jawab paper esok... Tp boleh plak dr pg tadi sampai ke skrg ni x habis2 lagi org melalak2 berkaraoke sempena kenduri kahwin kt bawah blok kuarters Iza ni... Iza tau lah diorang tu happy to the max meraikan pengantin bagai kan? Tp ko bole tlg respect penduduk n penghuni sekeliling x? Klu yang nyanyi tu sedap nak mamps takpe gak! Ni sume ke laut okey! Satu pun xde yang sedap....Bukan nak menghina tapi nak mengutuk! Pastu x reti nak berhenti...Dahla td time azan Zohor pun ko melalak2...Ape ni????? Klu nak masuk neraka sorang je la x yah bawak org2 yang tak berkaitan ngan dosa ko tu.. Hah!!! Mule lah Iza naik hangin ni! Dah lame sabar ni dr pg tadi...Xpe, simpan lagi marah tu dlm hati kot2 jap2 lagi reda la... Makin menjadi2 ko tau x...Perit telinga ni, hati lagi perit..Pastu siap nak gelak2 ketawa berdekah2 dkt microphone tu..Pe kejadah ni??? Lantakla nak kate aku emo ke tensi ke...Memang betul tgh tension ni... Dari pg td Iza study tp snpi skrg satu ape tak masuk2 dlm kepala ni...Korang x stress ke??? Dahla paper ni tahap korg kena think-out-of-box.... Hishh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Percuma je Iza dpt dosa kutuk org ni tau... Ditambah lagi ngan keadaan cuaca yg panas terik, pastu ade mambang2 pulak tgh memekak2 karaoke....Memangla, kang jgn sampai Iza trun Iza sound je sorang2..Ngan tuan rumah, pengantin skali aku sound kang.....Arrgghhh!!!!!!!!!

^izzah_fendi^

1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails