click this to be awesome person

Wednesday, 18 May 2011

Jemputan Hari Belia Negara 2011

Salam semua, hari ni Iza masuk opis dgn hati riang gumbira berbunga2.. Hahaha.. Mood baik punyer! Nape erk? Hehehe... Adelah.. Tak la, biasalah klu kite ceria di rumah mestilah ceria di pejabat... Acececece... Dah "manja2" dgn my yayang... Hahaha... Nampak sgt sblm ni ade konflik-dalaman suami-isteri.. Kahkah... Biasalah, gado2 manja... Klu x gado tu bukan hidup rumahtangga namenye...

So far alhamdulillah baik2 saje... Moga2 segala dugaan yang mendatang tu akan lebih mematangkan dan memperkukuhkan lg hubungan suami-isteri tersebut.. Amin.. Okey, pagi ni masuk opis mcm biasa.. My yayang hantar kat lobi opis, pastu salam-peluk-cium sume...(mesti ke cerita??) hehehehe... Then terus je buat keje wlu pun keje x bp nak ade... I cemerlang, gemilang dan terbilang.. Hahaha... Pastu tgok kwn2 opis sume tgh bz berkumpul buat sesuatu.. Mule lah hati ragu2...

Yelah, kelmarin Iza cuti.. Pastu smlm cuti wesak day, org lain pulak keje OT... Memang lah Iza x tau.. Rupenye msg2 bz wat kad jemputan utk HBN / Himpunan Sejuta Belia 2011.. Ape lagi, x nak ketinggalan punye psl.. Amek jugak lah part sket2... Ade yang kena hantar by-hand sekitar Putrajaya... Sebab nye nak menjemput KSU Kementerian... VIP2 agensi seluruh kementerian.. Hehehe.. Memanglah kalut.. Rase tak sbr lak nak tggu event terbesar ni... Yahooo!!! :) Mari kite me-sibuk-kan diri..:)


Inilah rupenye kad jemputan tersebut... Klu dulu sekeping je may be takde bajet.. Tp tahun ni ade 2 side... Bajet terlebih kot.. Huhuhu...


15 Mei adalah Hari Belia Negara setiap tahun, tahun ni diadakan kat area KL - Jalan Sultan Ismail.. Tak mcm tahun lepas diadakan di sekitar Putrajaya... Tahun ni berlainan sket sbb acara yang lebih besar adalah HIMPUNAN SEJUTA BELIA.. Mcm2 xtvt lah ade... Yang pastinya JOM HEBOH pun ade.. So jom ramai2 habiskan duit.. Hahahaha... Sambil2 tu bolehlah korang berjalan2 di Putrajaya bg yang x pernah dtg or sampai Putrajaya... :)


Antara aturcara2 perasmian... Maaf lah ye agak kabur sebab gune camera hp... Hp lak bukan Blackberry... Hehehe... Tp klu BB pun gmbr tak bagus gak.. Yang bagus stkt ni Samsung Galaxy Tab... Perghh!!! Tibe2 masuk cte hp...


Majlis perasmian akan dirasmikan oleh YAB Perdana Menteri sendiri... Mcm tahun lepas PM ronda naik kenderaan khas sempena HBN.. Tp tahun ni tak tahu mcm mane... So far area KBS ni banyak artis turun naik... Terserempak kat lif la... Sebabnya diorang ade meeting dgn pihak seketriat KBS berkenaan HBN / HSB... Iza on that day berkemungkinan bertugas "menjaga" pergerakan artis untuk membuat persembahan di konsert yang ditetapkan.. Artis mane tu tak tau la... Hahaha.. Yang penting nnt Iza jd ala2 mcm PA artis la.. Nak itu-ini, Iza n the geng la akak uruskan... Adeh... Tugas baru... Gud luck for me.. Dan utk semua belia2 yang berumur 15 tahun - 40 tahun... Jom ramai2 memeriahkan majlis yang julung2 diadakan setahu sekali... Kepada yang bukan belia tu pun leh join gak... Bg support pd event terbesar ni... Welcome to HIMPUNAN SEJUTA BELIA 2011... Kebabommmm!!!! :p

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails