Monday, 9 May 2011

Finally It's Over

Fuh!!! Setelah hampir dua minggu berhempas-pulas dan berkepit dgn cik2 buku semua akhirnya Iza telah berjaya sampai ke penghujung nye...Alhamdulillah, bukan senang ye... Iza ni berperang ngan emosi bagai mcm org nak pegi berperang okeh! Memang g berperang pun, berperang dgn minda... 

Klu ade sesape terbaca dgn entry iza yang lepas pasal pls-shut-up-ur-mouth tu memang Iza teramatlah tension ye... Iza ni bukan lah jenis org yang nak naik hangin tak tentu pasal, tp klu dah tercabar emosi dan hilang kesabaran maksima memang Iza naik hangin... Itu pun the last option lah... Bukan suke lah nak marah2 ni... Bukan sifat Iza pun... Dpt dosa je... End up tuk hari tu Iza decide utk tdo, masuk bilik pasang kipas no.5 mcm helikopter tu pastu tekup telinga ngan bantal..Ingat aman lah dunia, rupe2nye kedengaran jugak suara mambang2 yang berkaraoke...

Korang, ni betul punye bengang okeh...Iza prnh lah gak g kenduri kawen sedara mara sume, ade lah jugak break-time for karaoke tu.. Tp kenduri kawen yang ni mcm diorang tak pernah berkaraoke...Siap dieorang boleh berborak2 dgn mic.tu...Memang lah...Nasib lah Iza msg Hubby, hilanglah sket sakit hati di dada..Dahla, buat pe Iza cte pasal benda yg menyakitkan hati..Baik sambung pasal entry yang menggembirakan hati tul tak??


Ni die muke part-timer student yang nak g jawab paper jam 8.30am 03hb Mei hari tu... So lucky sebab My Hubby tlg hantar, pd hal Hubby baru balik keje kul 7.00am tu...Kesian jugak, tp Hubby ckp everything okey... Bukan tu je, Hubby terpaksa tggu Iza habis jawab paper selama 3 jam... Tu betul2 pengorbanan seorang suami... TQ Sayang... Paper yang Iza amek tu paper Personal Development...Memang paper semester ni susah nak predict la...Banyak yg Iza n kwn2 study tak kuar dlm final exam...So frustrated..


Ni lah rupenye dewan exam kiteorg... Actually UiTM sewa tempat ni sebab kekurangan dewan utk exam... Bertempat di Seksyen 7 jalan nak ke i-City tu.....


Last preparation bersama kawan2 sebelum memasuki dewan exam... Masing2 takut tp buat2 muke relax je... Huhuhu... So alhamdulillah, final exam telah pun berlalu dan dgn itu jugak lah akan berlaku kerisauan hati gara2 nak tggu result final-exam... Tp redha je la...Jgn repeat dah la...Klu tak melepas BLACKBERRY TORCH Iza...Hehehe...So, cuti semester kali ni lame iaitu 4bulan...So after raya baru masuk sem baru... Dapat lah relax2 kan minda dan fizikal... Sambil2 tu leh ajak Hubby g bercuti...:) Hmmm... Tp kan, bulan 5 ni busy dgn program opis..Hari Belia Negara & Himpunan Sejuta Belia...Memang kna bertugas la nampaknya, rentung lah kulit Iza berjemur tengah panas...Alahai...... Okey, keep in touch and stay tuned yeah...

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails