Wednesday, 4 May 2011

Contest!

Korang, meh sini jap! Nak ckp sket la, tp malu... Huhu... Kang klu ckp lebey kang org kate perasan lebey / syok-sendiri... Tp klu x ckp kang, hati ni tak tenang... Hehehe... Ape2 aje lah Iza ni erk... Ni mesti kes tak de mood nak study tu yang bermacam2 entry   wujud dgn tak semena-mena ni... Bukan ape, actually Iza ade join contest untuk Pencarian Gadis Ainna's Scarves Pusingan Ke 7 kat FB... Hehehehe... Saje menggedik nak cube-try-test kot2 ade rezeki ke... Hahahahaha... Tinggi tak bp nak tinggi ade hati nak jadi model erk? Gulp! Sila lah lihat foto di bawah... :)
-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-




Agak2 layak tak? Hikhik... Just for fun je... K la... Nak update tu je... Daaaaa... Ni betul2 dah tak post new entry tuk malam ni... Hehehe... 

^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails