click this to be awesome person

Monday, 11 April 2011

Pre-New Entry Post

Yeehaa!!!! dalam sibuk2 dengan event + hal2 ofis + hal2 belajar tu nak nyelit sket ttg show kiteorg pd pagi tadi... setelah berlatih slma sehari suku iaitu sabtu dan ahad lepas... Maka persembahan yg dipersembahkan so far mendapat pujian YDP Puan Sri Noorlina (isteri Ketua Setiausaha Negara) dan VVIP2 yang lain... Alhamdulillah... Rase terbayar sume penat lelah...Sakit satu badan... Nasib baik malam ni kelas dibatalkan gara2 UiTM black out secara totalnya... Jom enjoy pixture dr Kumpulan Tarian GEMALAI SERI, KEMENTERIAN BELIA DAN SUKAN...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Untuk pengetahuan semua, tarian ini dipersembahkan di hadapan tetamu2 wanita sahaja... So rase mcm selesa sket lah nak menari...:) Okey, dah nak balik.. Babai... ^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails