Friday, 1 April 2011

Latest Movie


Smlm kan Iza tak keje, seharian dok rumah... Asyik tido-bangun-tido-bangun-tido-bangun...Pastu bosan, badan pun mcm dah ade tenaga sket, so petang tu buatlah rutin harian mcm biasa... Selalu buat xtvt mendobi ni time weekend aje tp memandangkan ade mase terluang buat lah. Lagi pun Iza memang suke basuh kain coz i like smell of downy tu!


Fuh! klu lepas jemur baju tu then angin sepoi2 bahasa bertiup melalui sliding door tu, bau downy menusuk2 ke lubang hidung... terus rase feel romance gitu... Okey, stop pulak cte pasal tu... Then sblm tu smpt masak sambal sotong + petai and goreng sedikit baby kailan... Ingat ke Hubby nak balik lunch kt umah tp x dpt... Hmm.... Sedey jap...



Then tggu lah Hubby balik kul 5ptg then text Hubby die ckp die balik lewat sket.. Again??? Tbe2 terasa mcm kurang kasih syg.. Biasala, org sakit ni kan perlu lebih perhatian.. Tak gitu? Then Hubby balik after maghrib tak silap, pastu siap2.. Hubby makan & suap wife die **manja2 jap** then ckp nak masuk keje... What???



Hmm.. Majok jap, then Hubby kate kul 11.00 mlm nnt tengok movie... Iza pun, yeay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dah lame giler tak ngedate layan movie tau.. Byk yg kteorg miss cte besh2... So smlm tak byk sgt choice for midnight.. so kteorg decide to watch HOP movie... Besh gak! Cte pasal EASTER BUNNY..


Ala2 mcm SANTA CLAUS gitu la... Tiap2 EASTER DAY akan ade segerombolan Easter Bunny yang turun dr kayangan n bagi kanak2 kat bumi ni gule2, cokelat and others sweet thing.. If nak tahu lebih lanjut sila lah menonton erk.. Smlm movie habis kul 2.++ am... Tp syiok sbb dah lame tak date ngan Hubby... TQ so much to my yayang... So, thats all for today..:) daaa....



^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails