Wednesday, 6 April 2011

I Love This Baby

Yuhuuuuu!!! I'm back again... Hari ni tetibe rase mcm ade mood nak update blog utk kedua kali... Sehari 2 new entry tu... Selalunye seminggu sekali pun susah... hey, suke hati lah kan? Name pun personal blog..


Ekekeke..Tbe2 marah pe hal? *Peace* Hati ni sbnrnye tgh gundah gulana fikir pasal presentation petang ni, tp ntah nape dr td tak reti pulak nak buat sesuatu.. Kot la nak prepare ke, ape ke... Ntah, rase2 mcm tak sempat je present sbb ade 7 group.. Sempat ke???


Of course lah sempat, so jgn nak mengada ye Iza...Baik ko prepare skrg sebelum Lecturer fire time present kang gara2 tak fhm ape yg di"explain"...Again.. Knplah perlua de present2 bagai ni? Iza sanggup buat test byk kali asal kan tak yah present.. Hu3.. Ape, ko ingat ko amek diploma ke hah? Tlg sedor diri.. Okeh..Okeh..Dah sedar dah, pasni tahu la Iza nak buat ape tlg jgn nak bising2 leh tak?

*berperang dgn diri sendiri*


Ohooo...Sbnrnye nak tunjuk sesuatu kat korang... Iza nak tunujk pix baby yg comel sgt2... Nak tahu baby sape tak?? "Baby" Iza lah.. Ngeh! Ngeh! He3..

*Bile mase ko ngandung??*


Taklah... actually pix ni Iza snap pakai pix hp gak tp dah lame la.. Rasenye mase tahun 2008 ke 2009 ntah time kat Ipoh.. Time tu rase nye tak kawen lagi... Jom scroll nak??


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Korang rase2 pix baby sape???


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


Iza harap2 lah sgt if esok ade my real baby biarlah montel mcm ni... Sbb geram, rase nak giget2 aje.. Baby ni lagi gebu dari anak buah Iza yang kembar tu tau... Semangat ya amat...


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-



Auuwww!!~~ Terpaksa Iza edit sket sebab nampak yg tak sepatutnye... Tembam kan?? Korang rase2 sape?? Hah? Iza? Takkan lah Iza kot... Teka lagi... Hehehehe.. Ini adalah gambar Hubby time baby2 dlu... So comel kan?? Hahahahaha! Iza curi snap pix ni... Mati klu Hubby tau Iza upload kat cni.. Tp takpe, Iza dah tutup2 mane yg patut..Hi3.. Klu dh mase kecik mcm ni, esok anak nya mcm mane lah ye? Membesar bagai johan lah... Dah lah Iza ni kecik je... Sah memang klu kuar outing mane2 Iza suh die je dukung..Hehehehe...

**To My Yayang, tak mo marah2 erk...Tulah, sape suh comel sgt time ni kan dah kena curi snap**


^izzah_fendi^

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails